Mergi direct la conținut »
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > FOTO | La concertul de la Arena Națională, Ed Sheeran a purtat tricoul de 250 de lei al naționalei de fotbal a României

FOTO | La concertul de la Arena Națională, Ed Sheeran a purtat tricoul de 250 de lei al naționalei de fotbal a României

Ed Sheeran a concertat miercuri seară pentru prima dată în România, alături de cei 50.000 de fani care au umplut Arena Națională. O surpriză a fost însă apariția vedetei într-un tricou al naționalei României.

Foto: Instagram / @zakarywalters

Microbiştii prezenţi la show au avut parte de o surpriză de senzaţie. Spre finalul spectacolului, artistul britanic a revenit la bis îmbrăcat în tricoul naţionalei de fotbal a României şi fluturând steagul tricolor.

Tricoul costă 250 de lei și i-a fost făcut cadou artistului de către organizatori.

Fan al londonezilor de la Chelsea, Ed a jucat fotbal

Sheeran e fan fotbal și obișnuiește la fiecare concert să poarte tricoul echipei naționale a țării în care concertează.

El este un renumit suporter al echipei Chelsea, la meciurile căreia merge ori de câte ori are timp.

Puțină lume știe că britanicul cu origini irlandeze a și jucat fotbal, la Framlingham Town FC!

Artistul va mai petrece câteva zile în țara noastră pentru a vizita Castelul Peleș, Castelul Bran și zona din jurul Brașovului.

În deschiderea concertului lui Ed Sheeran a cântat suedeza Zara Larsson. Cântăreața, care a cântat imnul Campionatului European de fotbal din 2016, și-a început prestația la ora 18:00, pe o ploaie torențială.

A urmat pe scenă englezul James Bay. Artistul s-a adresat publicului, spunând câteva cuvinte în limba română: “Bună seara, București. Mulțumesc”.

Close
Închide
  Close