Mergi direct la conținut »
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > FOTO/ Neversea, ziua 2. Peste 60.000 de oameni au cântat și dansat până în zorii zilei. Mesajul lui Sean Paul după concert

FOTO/ Neversea, ziua 2. Peste 60.000 de oameni au cântat și dansat până în zorii zilei. Mesajul lui Sean Paul după concert

Festivalul Neversea a continuat vineri, pe plaja din Constanța, unde zeci de mii de oameni au dansat și au fredonat melodiile cântate de artiștii care au urcat pe scenă.

De Eli Driu (foto),

Ziua 2 de la Neversea i-a adus la Constanța pe Sean Paul, Danny Avila, Afroack, Grasu XXL și The Motans.

„Știam că publicul din România știe să se distreze dar în această seară mi-au depășit toate așteptările. A fost nebunie curată și m-am simțit incredibil de bine pe scenă. Mi-aș dori să mă reîntorc aici”, a declarat Sean Paul, unul din cele mai mari nume care au urcat anul acesta pe scena Neversea.

Neversea 2019 ziua 2

Potrivit organizatorilor, la Neversea au participat, vineri seară, în a doua zi a festivalului, peste 60.000 de persoane din România și din străinătate.

Neversea 2019 ziua 2

Plaja din Constanța a fost neîncăpătoare, iar imaginile surprinse de fotoreporterul Libertatea Eli Driu vorbesc de la sine.

Neversea continuă sâmbătă, iar pe scena principală vor urca Jessie J,
Salvatore Ganacci, KSHMR, Steve Aoki, precum și Manuel Riva și Delia.

Vezi programul Neversea, sâmbătă, 6 iulie 2019

Vezi și programul Neversea 2019 pe zile

Citește și Rezultate BAC 2019

Close
Închide
  Close