Mergi direct la conținut »
Fotografii în premieră cu Adina Alberts și fiica ei și povestea numelui micuței
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fotografii în premieră cu Adina Alberts și fiica ei și povestea numelui micuței

Fotografii în premieră cu Adina Alberts și fiica ei și povestea numelui micuței

Pentru numărul care apare mâine pe piață, revista VIVA! i-a luat un interviu complex unuia dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni din România, Adina Alberts. Cunoscută drept ”esteticianul vedetelor”, soția omului de afaceri Viorel Cataramă este o prezență rară în paginile revistelor de profil, mai ales dacă e vorba despre viața personală.

Totuși, Adina Alberts a acceptat să povestească pentru VIVA! câteva dintre secretele vieții ei de familie, dar, mai ales, a acceptat să facă primele fotografii alături de micuța Biana, minunea care îi luminează de peste doi ani viața .

Cu această ocazie, Adina Alberts a dezvăluit și istoria numelui pe care îl poartă fetița, dar și semnificația pe care acesta o are.  Într-o seară, stând cu laptopul în față și căutând nume pe internet, după multe încercări, i-am spus soțului meu: „Ce zici de Briana?“. Și el mi-a răspuns: „Da, sună foarte bine! Hai să vedem până mâine-dimineață dacă ne mai place!“. Și ne-a plăcut și a doua zi, și a treia zi și acum. Este un nume foarte puternic. Înseamnă noblețe, putere, onoare.” a povestit medicul estetician, care este de părere că numele i se potrivește de minune copilei.

”Fetița noastră este foarte puternică, atât fizic, cât și ca dezvoltare intelectuală. Are 2 ani și 4 luni și știe să numere în română și engleză până la 10. Știe tot alfabetul, știe care este stânga și care este dreapta; știe toate părțile anatomice ale corpului uman. Știe 6 poezii… pentru că doar 6 am învățat-o. Știe notele muzicale… Vorbim nonstop, ne înțelegem perfect. Este un copil adorabil, vesel, cu o personalitate foarte puternică, extrem de tenace.” a povestit, mândră, mămica Adina Alberts.

Ce spune medicul estetician despre relația cu soțul ei, ce admira cel mai mult la Viorel Cataramă, dar și adevărul despre intervențiile estetice pe care ambii le-au făcut, aflați din VIVA!, numărul pe care începând de mâine, 21 decembrie, îl găsiți pe piață.


Ce se întâmplă cu dosarul operatoarei de la 112 care nu a redirecționat apelul cu tentativa de omor de la metrou

 

Close
Închide
  Close