Mergi direct la conținut »
Fotografii în premieră cu Adina Alberts și fiica ei și povestea numelui micuței
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Fotografii în premieră cu Adina Alberts și fiica ei și povestea numelui micuței

Pentru numărul care apare mâine pe piață, revista VIVA! i-a luat un interviu complex unuia dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni din România, Adina Alberts. Cunoscută drept ”esteticianul vedetelor”, soția omului de afaceri Viorel Cataramă este o prezență rară în paginile revistelor de profil, mai ales dacă e vorba despre viața personală.

Totuși, Adina Alberts a acceptat să povestească pentru VIVA! câteva dintre secretele vieții ei de familie, dar, mai ales, a acceptat să facă primele fotografii alături de micuța Biana, minunea care îi luminează de peste doi ani viața .

Cu această ocazie, Adina Alberts a dezvăluit și istoria numelui pe care îl poartă fetița, dar și semnificația pe care acesta o are.  Într-o seară, stând cu laptopul în față și căutând nume pe internet, după multe încercări, i-am spus soțului meu: „Ce zici de Briana?“. Și el mi-a răspuns: „Da, sună foarte bine! Hai să vedem până mâine-dimineață dacă ne mai place!“. Și ne-a plăcut și a doua zi, și a treia zi și acum. Este un nume foarte puternic. Înseamnă noblețe, putere, onoare.” a povestit medicul estetician, care este de părere că numele i se potrivește de minune copilei.

”Fetița noastră este foarte puternică, atât fizic, cât și ca dezvoltare intelectuală. Are 2 ani și 4 luni și știe să numere în română și engleză până la 10. Știe tot alfabetul, știe care este stânga și care este dreapta; știe toate părțile anatomice ale corpului uman. Știe 6 poezii… pentru că doar 6 am învățat-o. Știe notele muzicale… Vorbim nonstop, ne înțelegem perfect. Este un copil adorabil, vesel, cu o personalitate foarte puternică, extrem de tenace.” a povestit, mândră, mămica Adina Alberts.

Ce spune medicul estetician despre relația cu soțul ei, ce admira cel mai mult la Viorel Cataramă, dar și adevărul despre intervențiile estetice pe care ambii le-au făcut, aflați din VIVA!, numărul pe care începând de mâine, 21 decembrie, îl găsiți pe piață.


Ce se întâmplă cu dosarul operatoarei de la 112 care nu a redirecționat apelul cu tentativa de omor de la metrou

 

Close
Închide
  Close