Mergi direct la conținut »
Fotografii nemaivăzute cu Cristina Țopescu și tatăl său. Jurnalista le-a făcut publice
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fotografii nemaivăzute cu Cristina Țopescu și tatăl său. Jurnalista le-a făcut publice

Fotografii nemaivăzute cu Cristina Țopescu și tatăl său. Jurnalista le-a făcut publice

Binecunoscuta jurnalistă Cristina Țopescu a dat publicității imagini nemaivăzute cu celebrul său tată, regretatul comentator sportiv Cristian Țopescu.

Cristina Țopescu a postat, pe contul său de socializare, două fotografii de colecție în care apare alături de tatăl său, Cristina Țopescu. În urma dintre imagini, Cristina Țopescu apare într-o ipostază plină de tandrețe alături de tatăl său.

„Știu, ești cu mine tot timpul”, a menționat Cristina Țopescu în dreptul fotografiei.

În cealaltă fotografie, Cristina Țopescu și tatăl său apar alături de Corina Crețu.

„Ia uite, Corina Crețu, ce poză am găsit printre pozele tatălui meu ♥ Nu mai știu de unde și de când e…”, a spus jurnalista.
„Dumnezeu să îl odihnească, Cristina, în Pace și Lumină pe tatăl tău, un sfetnic și un prieten de neprețuit pentru mine. Tu știi că e alături de tine mereu, așa cum e și Tata pentru mine, ne sprijină, ne veghează și ne îndrumă. Îți doresc tot binele din lume, Cristina, multă sănătate și mult, mult succes în tot ce faci!”, a comentat Corina Crețul la postarea respectivă.

Cristina Țopescu este o cunoscută jurnalistă și prezentatoare de televiziune. Este fiica cea mare a regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu.  Cristian Țopescu s-a stins din viață în ziua de 15 mai a anului trecut, la vârsta de 81 de ani. Legendarul comentator sportiv a fost internat la Spitalul Elias din Capitală. Cristian Țopescu a fost înmormântat în data de 18 mai, la Cimitirul Ghencea Militar din București. Cristian Țopescu a fost căsătorit de trei ori și a avut trei copii.

Citește și: Patroana de 13 milioane are off-shore în Seychelles! Libertatea continuă seria dezvăluirilor despre persoana care administrează firma ce va anvelopa blocurile din sectorul 5 al Capitalei

Close
Închide
  Close