MENIU CAUTĂ

Gabriel Cotabiţă le recomandă celor de la Mandinga să nu se bazeze pe talent: «Elena, dezbracă-te pe scenă»

Distribuie

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă este unul dintre cei care consideră că trupa Mandinga nu este una la care talentul e pe primul loc. Mai mult, el nu se sfieşte să fie brutal de sincer, recomandându- le interpreţilor să mizeze pe frumuseţea Elenei Ionescu, solista trupei. “Atenţie mare, Elena de la Mandinga! Să nu cumva la Baku să te apuce dorinţa să dovedeşti cum că ai fi o cântăreaţă mare şi, mai ales, să nu te apuce pudoarea! Dezbracă- te pe scenă! Să fii la fel de naturală şi dezbrăcată ca în videoclip. Mă refer nu care cumva să te apuce peste noapte importanţa, în sensul să nu te crezi Whitney Houston! Acestea îţi sunt atuurile, să le folosim la maximum!”, spune Gabriel Cotabiţă.

Josan a fost prea arogant pentru Eurovision?

Liliana Levinţa, membră în juriul de la Eurovision, a declarat pentru exclusivNEWS.ro că voia să-i dea 12 puncte lui Cătălin Josan (foto), pentru că piesa era foarte bună, la fel şi interpretarea, numai că l-a taxat pentru că a spus că e singurul dintre concurenţi care este difuzat în afară cu piesa din concurs, lucru perceput ca aroganţă.

”Cred că a fost vorba de o neînţelegere. Nu am vrut nici un moment să fiu arogant. Eu am vrut să spun că sunt unul dintre puţinii artişti recunoscuţi de publicul internaţional”, a replicat Josan.

Lucian Viziru: «Prost am fost că m-am înscris»

”Eu nu mergmai departe, în schimb se duce Costi Ioniţă. Prostam fost că m-am înscris. Mă deranjează nesimţirea cu care organizatorii au permis juriului să blocheze accesul în concurs al pieselor pop-rock în favoarea manelelor house produse chiarde membrii juriului”, a spus Lucian Viziru (foto), care speră ca EBU (forul internaţional Eurovision) să descalifice România din concursul care va avea loc la Baku, în urma neregulilor sesizate de el. Mai mult, el aşteaptă şi rezultatul anchetei DNA pe care a cerut-o zilele trecute, când a reclamat presupuse nepotisme făcute de organizatorii concursului.

Costi Ioniţă este la a cincea încercare

Costi Ioniţă visează de ani întregi să reprezinte România la Eurovision. După cinci încercări făcute în ultimii ani, visul i s-a împlinit. Şi dacă altădată se înscria cu 5-6 piese la preselecţii, sub diverse pseudonime, anul acesta a intrat numai cu una.

Elena era minoră când a ajuns la Mandinga

Elena Ionescu (solista Mandinga) va împlini 24 de ani la jumătatea lunii mai şi face parte din trupă din anul 2006, după plecarea Elenei Gheorghe. Ea a fost cooptată în formaţie în urma unui casting la care s-au prezentat 500 de fete. Pentru că era minoră, părinţii ei au dat semnătură pentru ca ea să poată face parte din trupă. ”Suntem foarte bucuroşi. Ne-am concentrat foarte tare… Ne-am dat toată silinţa să avem o energie pozitivă şi cred că asta a contat foarte mult. Am avut mari emoţii, pentru că au fost foarte multe voci bune…”, spune Elena Ionescu.

Renunţă la un membru al trupei

Sergiu Stoiadin, impresarul trupei Mandinga, spune că regulamentul le impune ca numai 6 oameni să fie pe scena Eurovision. Astfel, se va renunţa la Tony, cel care cântă la tobe. ”Chiar dacă Tony va veni cu noi, el nu va urca pe scenă. PentruEurovision am refăcut piesa, cu o nouă orchestraţie şi am redus-o la trei minute cât impune regulamentul”, ne-a declarat Stoiadin.

Citește mai multe despre Costi Ioniță pe Libertatea.

Comentarii