MENIU CAUTĂ

Gabriela Cristea a avut o criză de plâns. Ce a supărat-o pe vedetă

Distribuie

Gabriela Cristea urmează să devină din nou mamă. Vedeta trece acum prin schimbări emoționale, după cum a mărturisit chiar ea. Recent, a avut o criză de plâns, dintr-un motiv banal, iar soțul ei a reușit să o calmeze.

Într-un interviu acordat revistei Viva, Gabriela Cristea a vorbit, pe larg, despre schimbările emoţionale şi fizice prin care trece de când este însărcinată.

„M-am îngrăşat până acum şase kilograme. Nu mi se pare puţin pentru că, de regulă, din luna a şasea sau a şaptea începi să acumulezi alert. În rest, nu pot să zic că am remarcat schimbări spectaculoase…Mi s-a pătat pielea şi n-am apucat, de exemplu, să fac peeling după prima sarcină. Asta păţesc toate femeile”, a declarat vedeta TV.

Ea a povestit și un episod amuzant, care a enervat-o până la lacrimi.

„Trec de la o stare la alta. În urmă cu câteva zile, de dimineaţă, am avut un mic incident, când m-am enervat, pur şi simplu, degeaba. M-am lovit cu uşa şi am început să plâng si să mă cert cu ea. Era o chestie minoră, dar nu m-am putut abţine. Tavi a venit, m-a luat în braţe şi a zis „uşă rea, pleacă de aici”. Mă tratează ca pe un copil, pentru că toanele mele chiar sunt de copil în această perioadă”, a spus vedeta.


Citește și:

VIDEO/ Gabriela Cristea și Tavi Clonda se opresc după cel de-al doilea copil. „Nu m-aș hazarda la al treilea”

Comentarii