Mergi direct la conținut »
Gabriela Cristea dă detalii despre nunta ei. Ce rol va avea fiica ei, Victoria
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gabriela Cristea dă detalii despre nunta ei. Ce rol va avea fiica ei, Victoria

Gabriela Cristea dă detalii despre nunta ei. Ce rol va avea fiica ei, Victoria

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea se pregătește de nunta cu Tavi Clonda din toamna acestui an. Vedeta a oferit detalii despre evenimentul important care urmează să aibă loc în viața sa. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, însă în toamna acestui an aceștia vor să facă cununia religioasă. Cei doi  se pregătesc pentru marele eveniment care este preconizat să aibă loc în toamna acestui an.

De Dana Aramă,

Gabriela Cristea a oferit amănunte despre nuntă, dar și despre rolul pe care îl va avea fiica ei, Victoria, la eveniment, într-un interviu pentru ciao.ro. Micuța va fi domnișoară de onoare la nunta părinților ei.

„Am vrea să ne cununăm la biserică. O să fie o cununie intimă, cu oamenii foarte apropiați, nu mai mult de 20 de persoane. O facem doar pentru noi. Victoria va fi domnișoară de onoare și sigur totul va fi departe de ochii presei”, a explicat prezentatoarea de televiziune.

Gabriela Cristea a vorbit și despre viața sa de mămică și despre cum se descurcă partenerul ei de viață ca tătic.

„Nu mi-a fost teamă nicio secundă să o spăl, să o schimb, să o manevrez. Ei par foate fragili, dar nu sunt sunt chiar așa cu credem noi. Am avut un zbucium pentru că m-am străduit să o alăptez, dar la capitolul ăsta natura nu și-a făcut datoria până la capăt. A fost un motiv de stres pentru mine. În rest, nu am avut probleme, ne-am ajutat unul pe celălalt. Ne-am completat unul pe celălalt și a fost ușor. Nu am avut niciun ajutor și nici nu ne-am dorit unul concret. Ne-am dorit să o creștem noi și să fie cu noi tot timpul…

În cazul nostru, când ieșim cu Victoria din casă, este bătaie cine să manevreze căruciorul. Iar de stat stăm constant cu ea, și eu, și el, nu există discuția despre cine stă mai mult. Atunci când eu am nevoie să plec de acasă stă el, atunci când el are nevoie stau eu. Niciunul dintre noi nu se plânge”, a mai spus vedeta.


Citește și: VIDEO/ Codul penal – cei 9 minoritari care au făcut majoritatea. ”Dar ce, trebuie să-ți dau ție explicații?”


 

Close
Închide
  Close