MENIU CAUTĂ
24 Apr. 2018 10:21

Gabriela Cristea revine la TV. Va avea emisiune la Antena Stars

Distribuie

Veste bombă în televiziune. Gabriela Cristea va avea o nouă emisiune, dar nu la Kanal D, ci la un post concurent.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela cristea a prezentat emisiunea Te vresau lângă mine, de la Kanal D până a intrat în concediu de maternitate, atunci când a adus-o pe lume pe fiica sa, Victoria.

După ce Gabriela Cristea a intrat în concediu de maternitate, locul ei la emisiunea respectivă a fost luat de Bianca Drăgușanu. Deși Dabriela Cristea urma să revină la show-ul mai sus-menționat, acest lucru nu s-a întâmplat, reprezentanții postului de televiziune Kanal D preferând-o pe Bianca Drăgușanu.

Dar Gabriela Cristea este din nou pe cai mari. Potrivit spynews.ro, vedeta va avea nouă emisiune. Aceasta va prezenta un show la postul de televiziune Antena Stars.

Reacțiile viitorilor colegi ai gabrielei Cristea nu au întârziat să apară.

„Gabriela Cristea va fi colega noastră la Antena Stars? Foarte tare! Acum voi avea ocazia să o întâlnesc aici pe holuri, la Antena Stars. Nu putem decât să îi urăm un bun venit în familia Antena Stars. Cu siguranţă se va simţi bine şi o aşteptăm şi la noi pe canapea”, a declarat Răzvan Botezatu.

„Nu putem decât să ne bucurăm foarte tare şi să îi urăm: bine ai venit în echipa Antena Stars”, a completat Natalia Mateuţ.

 


Citește și: VIDEO | Robert, ”stewardesa cu barbă”, și viața lui la înalțime. ”Nu e deloc o meserie ușoară, întâlnești tot felul de oameni”


 

Citește mai multe despre Gabriela Cristea, antena stars, emisiune, proiect și show pe Libertatea.

Comentarii