De Andreea Romaniuc Archip,

Gabi și Tavi au ales să celebreze cele două evenimente în zile diferite, ca să nu fie prea obositor pentru cele două fetițe pe care le au. Deși mai au multe de pus la punct, soțul Gabrielei nu are nici un stres.

„Urmează să alegem biserica. Nu e nuntă, e doar cununie religioasă, va fi o petrecere restrânsă, cu familia și câțiva prieteni, în jur de 40 de persoane. Soția mea ar vrea să facem acasă petrecerea, dar avem și propuneri de locații. Am vrut să facem separat cununia noastră religioasă și botezul fetiței, pentru ca fiecare să aibă data lui”, a declarat, pentru Libertatea, Tavi Clonda. Cei doi se vor cununa în weekendul 23-25 august.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Rochia de mireasă e în lucru, verighetele au mesaje-surpriză

Cuplul așteaptă să fie gata verighetele și a stabilit ca fiecare să scrie pe inelul celuilalt un mesaj-surpriză. „Gabriela are în lucru rochia de mireasă și nu vrea să o văd până în ziua nunții. Pentru costumul meu vreau să vorbesc cu Adina Buzatu”, ne-a mai spus soțul vedetei TV.

Tavi va cânta la botezul fiicei sale

La două weekenduri după ce vor deveni soț și soție în fața Domnului, Gabriela Cristea și Tavi Clonda își vor creștina fetița cea mică, Thea Iris Selena. Botezul e programat pe 6 septembrie.

Părinții au ales localul unde vor celebra evenimentul, iar petrecerea va fi mare, fastuoasă, diferită de cea organizată de vedete după cununia religioasă.

„Vom avea peste 100 de invitați la botez. Voi cânta la petrecere alături de bandul meu și sunt sigur că vor cânta și colegii mei de la Naționala Artiștilor Fotbaliști. Vrem să fie și muzică populară”, a conchis Tavi Clonda.

Citeşte şi:

Mirela Vaida și-a lăsat copiii cu socrii și a fugit la Untold. „M-am simțit ca la 16 ani!”

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO
GSP.RO

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION
HOROSCOP

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION