MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2019 09:59

Gabriela Spanic, goală pușcă. Diva telenovelelor arată tot la 45 de ani

Distribuie

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele a pozat complet dezbrăcată la 45 de ani. Gabriela Spanic a renunțat la haine și și-a arătat trupul în toată splendoarea lui.

 

Gabriela Spanic are 45 de ani, dar arată periculos de sexy. Actrița din venezuela a făcut un pictorial incendiar, în care s-a lăsat pozată complet dezbrăcată, etalându-și formele impecabile. Imaginile super provocatoare fac parte dintr-un calendar pentru anul 2019.

Fotrografiile cu Gabriela Spanic au făcut deliciul numeroșilor admiratori ai celei considerate diva telenovelelor.

„Am vrut să celebrez 32 de ani de carieră cu certitudinea că mă simt mai împlinită ca niciodată din toate punctele de vedere. calendarul conține fotografii inedite, în care pozez sexy, liberă și mai transparentă ca niciodată… Corpul nostru este un templu și îl îngrijesc pe măsură”, a afirmat Gabriela Spanic în mediul online.

Gabriela Spanic este una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele. Frumoasă și senzuală, Gabriela Spanic a câștigat,  în 1992, titlul de Miss Venezuela, lucru care i-a deschis poartă spre lumea actoriei. Rolurile importante  care au făcut-o celebră în toată lumea au fost cele din telenovelele „Stăpâna” și din  „Uzurpatoarea”, unde a avut dublu rol. În urmă cu câțiva ani, ea a fost otrăvită de fosta ei asistentă personală, Maria Celeste Fernandez. Atunci au avut de suferit atât diva, cât şi fiul ei, Gabo, şi mama, toţi rămânând cu sechele grave ale intoxicaţiei cu sulfat de amoniu.

Citește și: VIDEO | Donald Tusk, discurs superb în limba română, la Ateneu: „Românii să apere statul de drept și Constituția cu aceeași hotărâre cu care a apărat Duckadam cele patru penalty-uri”

Citește mai multe despre gabriela spanic pe Libertatea.

Comentarii