Mergi direct la conținut »
GALERIE FOTO/ Imagini de colecție de la prima petrecere a revistei VIVA! Cum arătau vedetele în anul 1999 Galerie foto
6imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > GALERIE FOTO/ Imagini de colecție de la prima petrecere a revistei VIVA! Cum arătau vedetele în anul 1999

GALERIE FOTO/ Imagini de colecție de la prima petrecere a revistei VIVA! Cum arătau vedetele în anul 1999

Imagini de la prima petrecere a revistei VIVA! În vara anului 1999, revista VIVA! a organizat prima petrecere, care a avut loc în luna lansării pe piață a publicației.

Evenimentul a reunit, atunci, un număr impresionant de vedete deja celebre la acea vreme: Mihaela Rădulescu, Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, Mircea Badea sau Tania Budi. Conceptul primei petreceri a revistei VIVA! a fost inspirat din perioada interbelică. Oaspeții erau întâmpinați de manechine purtând ținute retro, urmând ca apoi să fie ”asaltați” de o echipă specială de paparazzi, iar apoi luați la întrebări de Liana Stanciu, pentru câte un interviu-fulger. Muzica retro, acrobați, caricaturiști și mimi au întregit o atmosferă inegalabilă, scrie viva.ro.

La prima petrecere a revistei VIVA! a participat și regretata artistă Mălina Olinescu.

Anul acesta, revista VIVA! aniversează 19 ani. Petrecerea VIVA! are o tradiție greu de egalat, fiind evenimentul care aduce la un loc cele mai populare vedete. Celebrități care evită aparițiile publice în general fac o excepție pentru acest party strălucitor.

Peste 1000 de invitați, prieteni ai revistei sunt anunțați joi seară, de la ora 19.30, la ceea ce se anunță a fi evenimentul anului: dress code, Cocktail! Petrecerea va avea loc în aer liber, într-un decor de basm și ”tratațiile” vor fi pe măsură: aperitive gustoase, băuturi fine și candy bar! Au răspuns invitației Viva vedete, bloggeri, influenceri, personalități din PR și Publicitate.

Fotografii: Arhiva revistei VIVA!

Close
Închide
  Close