MENIU CAUTĂ
27 Dec. 2016 11:05

George Michael a fost găsit mort de iubitul său. Cântărețul ar fi fost dependent de heroină

Distribuie

George Michael, care a decedat chiar în ziua de Crăciun, a fost găsit mort de iubitul său, Fadi Fawaz. Acesta a povestit că vedeta britanică a murit singur și “liniștit, în pat”. Între timp, ies la iveală informații din viața vedetei britanice. Se pare că George Michael se lupta cu o dependență de heroină, relatează The Telegraph.

George Michael a murit în ziua de Crăciun, decesul său șocând întreaga lume. Nume mari din lumea artistică i-au adus un omagiu, în timp ce fanii au depus flori la locuințele acestuia din Londra și Oxfordshire.

Iubitul cântărețului a povestit acum cum l-a descoperit pe britanicul care a decedat la 52 de ani. Fadi Fawaz, hair stylist al celebrităţilor şi partener al lui George Michael la momentul decesului superstarului, a mărturisit că George Michael a murit singur.

Trebuia să luăm prânzul de Crăciun. Am mers acolo să-l trezesc și era mort, întins liniștit, în pat. Nu știm încă ce s-a întâmplat', a declarat Fadi Fawaz, pentru sursa citată.

Acesta a mărturisit că starul britanic aștepta cu nerăbdare Crăciunul, pe care urma să-l petreacă alături de partenerul său, Faci Fawaz.

„Totul a fost foarte complicat în ultimul timp, dar George aştepta Crăciunul, la fel și eu. Acum totul e ruinat. Aş vrea ca oamenii să şi-l amintească aşa cum era – era un om frumos”, a continuat acesta.

George Michael, dependent de heroină

Cu toate acestea, jurnaliștii britanici amintesc de stilul de viață excentric al lui George Michael, care s-a transformat în ultimii ani. Mai mult, starul s-ar fi luptat în ultimul an cu o dependență de heroină, scrie sursa citată. El chiar ar fi ajuns la spital, unde a fost tratat pentru o supradoză.

„A fost dus de mai multe ori la Urgenţe. Folosea heroină. Cred că e uimitor că a rezistat atât de mult”, a declarat o sursă pentru The Telegraph.

Cauza morții este încă anchetă, însă o posibilă cauză, potrivit managerului lui George Michael, este insuficiență cardiacă, problemă întâlnită la dependenții de heroină.

Partenerii de viață ai lui George Michael

George Michael a avut mai mulţi parteneri de viaţă. L-a cunoscut pe Anselmo Feleppa în 1991 la un concert din seria 'Rock in Rio' şi a avut o relaţie cu acesta până în 1993, când designerul brazilian a murit în urma unei hemoragii cerebrale, cauzată de SIDA.

În 1996, George Michael a început o relaţie cu americanul Kenny Goss, managerul unei companii din Dallas care produce articole vestimentare sportive. În noiembrie 2005 cei doi au anunţat că îşi vor înregistra parteneriatul civil în Marea Britanie, dar au amânat acest lucru din cauza unui turneu al starului pop. Pe 22 august 2011, George Michael a dezvăluit că se despărţise de Kenny Goss în urmă cu doi ani.

Din 2012, George Michael avea o relaţie cu un nou partener, australianul cu origini libaneze Fadi Fawaz.

SUMAR

Citește mai multe despre Fadi Fawaz, George Michael și Londra pe Libertatea.

Comentarii