MENIU CAUTĂ
16 Ian. 2017 11:00

Georgya vrea “Tot sau nimic” / VIDEO

Distribuie

A colaborat cu Alin Radu şi a fost mulţumită de rezultat. Georgya lansează azi piesa “Tot sau nimic”, sub egida casei de discuri Sprint Music. Speră ca mesajul să ajungă acolo unde trebuie şi ca noul ei single să se bucure de succes.

”După o perioadă de mai multe încercări, proiecte muzicale, aflându-mă într-o permanentă căutare chiar cu mine însămi, a luat naştere colaborarea cu talentatul compozitor Alin Radu, cu care am fuzionat foarte bine pe plan muzical.

Piesa reprezintă o abordare nouă pentru mine, cu note contrastante, ce se aplică şi în viaţa noastră reală. Aceasta evidenţiază povestea de iubire aparent imposibilă, ce pare doar un vis, pentru care mulţi nu dau şanse,dar care în final devine realitate.

Titlul piesei „Tot sau nimic” reprezintă motto-ul pe care l-am urmat în viaţă cu pasiune, determinare şi asumare, regăsindu-mă printre cei ce îşi doresc să realizeze lucruri măreţe şi nu doar pe jumătate.

Mesajul piesei este unul pozitiv, ce subliniază dorinţa de a trăi din plin, de a îndrăzni să visezi, de a avea curaj, de a vibra lângă persoană iubită!

Sper că substanţa şi mesajul piesei să fie recepţionate de public, iar melodia să se bucure de un real succes, oferindu-mi posibilitatea de noi colaborări!”, spune Georgya.

 

Comentarii