De Alina Vlad,

S-au cunoscut la filmarea unei reclame

“Când Mădălina a intrat în camera unde o aşteptam să mergem să filmăm un spot publicitar împreună, m-a năucit frumuseţea ei. Pur şi simplu când am văzut-o prima oară, am amuţit. Am invitat-o pe loc să mergem împreună într-o călătorie în Islanda”, a dezvăluit Gerard. Mai mult, eroul filmului “300” a recunoscut că a acţionat din impuls în ceea ce o priveşte pe olteanca noastră: “Am fost impulsiv. Dar nu foarte… Pur şi simplu am avut un presentiment bun în ceea ce o priveşte pe ea”, a încheiat actorul.

Sex-simbol după rolul din «300 – Eroii de la Termopile»

Primul film în care a jucat Gerard Butler a fost faimosul “The Bodyguard”, alături de Kevin Costner şi Whitney Houston, în 1992. De atunci, a mai avut nenumărate roluri, însă succesul deplin a venit în 2006, când l-a interpretat pe Leonidas, regele Spartei, în “300 – Eroii de la Termopile” (film ce poate fi văzut în această seară, de la 20.30, la Antena 1) . De atunci, ofertele au curs în valuri pentru actualul iubit al Mădălinei Ghenea, iar rolurile din “PS I Love You” şi “Law Abiding Citizen” au făcut să plângă o planetă întreagă. Butler a mai jucat în comedii, una dintre acestea fiind “Adevărul gol-goluţ”, dar şi în desene animate – “Cum să-ţi dresezi dragonul”.

Mădălina Ghenea vânează numai bărbaţi celebri?

Frumoasa Mădălina a fost combinată, într-un timp relativ scurt, cu mai mulţi bărbaţi celebri. Primul care a căzut în mrejele oltencei a fost Leonardo diCaprio, urmat, la scurt timp, de actorul Adrien Brody. Au fost relaţii pasagere, cel puţin pentru Mădălina, care se răsfaţă acum în braţele unuia dintre cei mai în vogă actori de la Hollywood, Gerard Butler. Mădă, de data asta te-ai potolit?

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO
GSP.RO

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO

Horoscop 21 septembrie 2019. Trei zodii au o șansă URIAȘĂ să își schimbe viața în bine
HOROSCOP

Horoscop 21 septembrie 2019. Trei zodii au o șansă URIAȘĂ să își schimbe viața în bine