MENIU CAUTĂ

Gerard Butler e îndrăgostit lulea de Mădălina Ghenea: „Când am văzut-o prima oară, am amuţit”

Distribuie

Sunt împreună de la începutul anului, dar s-au ferit cât au putut să-şi expună iubirea în presă. Cel puţin aşa au lăsat să se înţeleagă Gerard Butler (42 de ani) şi Mădălina Ghenea (24 de ani), care abia de curând au fost surprinşi de paparazzi, de mână, întâi în SUA şi apoi, zilele trecute, pe Coasta de Azur. În vreme ce românca noastră - supranumită de presa internaţională “noua Sophia Loren” datorită asemănării fizice izbitoare - a refuzat constant să recunoască relaţia cu scoţianul, susţinând mereu că sunt doar buni prieteni, Gerard a dat un interviu revistei americane Men’s Journal în care şi-a mărturisit, pentru prima dată, sentimentele pentru Mădălina Ghenea.

S-au cunoscut la filmarea unei reclame

”Când Mădălina a intrat în camera unde o aşteptam să mergem să filmăm un spot publicitar împreună, m-a năucit frumuseţea ei. Pur şi simplu când am văzut-o prima oară, am amuţit. Am invitat-o pe loc să mergem împreună într-o călătorie în Islanda”, a dezvăluit Gerard. Mai mult, eroul filmului ”300” a recunoscut că a acţionat din impuls în ceea ce o priveşte pe olteanca noastră: ”Am fost impulsiv. Dar nu foarte… Pur şi simplu am avut un presentiment bun în ceea ce o priveşte pe ea”, a încheiat actorul.

Sex-simbol după rolul din «300 – Eroii de la Termopile»

Primul film în care a jucat Gerard Butler a fost faimosul ”The Bodyguard”, alături de Kevin Costner şi Whitney Houston, în 1992. De atunci, a mai avut nenumărate roluri, însă succesul deplin a venit în 2006, când l-a interpretat pe Leonidas, regele Spartei, în ”300 – Eroii de la Termopile” (film ce poate fi văzut în această seară, de la 20.30, la Antena 1) . De atunci, ofertele au curs în valuri pentru actualul iubit al Mădălinei Ghenea, iar rolurile din ”PS I Love You” şi ”Law Abiding Citizen” au făcut să plângă o planetă întreagă. Butler a mai jucat în comedii, una dintre acestea fiind ”Adevărul gol-goluţ”, dar şi în desene animate – ”Cum să-ţi dresezi dragonul”.

Mădălina Ghenea vânează numai bărbaţi celebri?

Frumoasa Mădălina a fost combinată, într-un timp relativ scurt, cu mai mulţi bărbaţi celebri. Primul care a căzut în mrejele oltencei a fost Leonardo diCaprio, urmat, la scurt timp, de actorul Adrien Brody. Au fost relaţii pasagere, cel puţin pentru Mădălina, care se răsfaţă acum în braţele unuia dintre cei mai în vogă actori de la Hollywood, Gerard Butler. Mădă, de data asta te-ai potolit?

Citește mai multe despre Mădălina Ghenea pe Libertatea.

Comentarii