Mergi direct la conținut »
Gestul emoționat făcut de Andra în Săptămâna Mare. Toată lumea a felicitat-o | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gestul emoționat făcut de Andra în Săptămâna Mare. Toată lumea a felicitat-o | FOTO

Gestul emoționat făcut de Andra în Săptămâna Mare. Toată lumea a felicitat-o | FOTO

În Săptămâna Mare, Andra a mers la un cămin pentru bătrâni, unde a dus cadouri.. Gestul ei i-a impresionat pe internauți.

De Dana Aramă,

Cântăreața a mers la azilul de bătrâni împreună cu soțul ei, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Le-a dus bătrânilor mai multe cadouri și a fost extrem de impresionată de căldura cu care a fost primită.

„Să fim mai buni înseamnă mai ales să dăruim din timpul nostru, din atenția și energia noastră. Un cozonac e binevenit, dar mai mult e apreciată o îmbrățișare. Am fost azi alături de Cătălin la Căminul de bătrani de la Străulesti să dăruim pachete, dar mai ales că să îi înveselim și să îi ascultăm.

Poate nu aveți cum să faceți cadouri scumpe, dar nici nu e nevoie, m-aș bucura să va rupeți măcar o oră din timp și să mergeți cu prietenii la un astfel de loc. Atenția voastră îi va bucura enorm! Uitați numai ce primire călduroasă mi-a făcut bunica aceasta. M-am topit de dragul ei!”, a povestit Andra în mediul online.

Gestul Andrei a fost extrem de apreciat de internauți:
„Minunea mea cu suflet mare!”, „Bine ar fi să urmeze și alte persoane exemplul vostru!”, „Jos pălăria pentru astfel de gesturi”, „Ați făcut bine, dar nu trebuie să vă lăudați”, „Binele se face în secret”, „O inimă și un suflet de aur”, „Ai un suflet așa de bun”, „M-ai emoționat până la lacrimi. Frumos gest…”.

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!
Recomandări

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

 

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan.  Nașii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj și partenera lui de viață, Ana Maria.


Citește și:

Un român a dat în judecată Grupul Renault. Acuză constructorul că a vândut motoare cu defecte de fabricație

Close
Închide
  Close