Mergi direct la conținut »
Gestul făcut de Florin Pastramă înainte de a se căsători cu Brigitte . Marele eveniment are loc astăzi
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gestul făcut de Florin Pastramă înainte de a se căsători cu Brigitte . Marele eveniment are loc astăzi

Gestul făcut de Florin Pastramă înainte de a se căsători cu Brigitte . Marele eveniment are loc astăzi

Florin Pastramă și Brigitte ajung astăzi în fața ofițerului de stare civilă. Înainte să facă pasul cel mare, afaceristul a făcut un gest emoționant, iar viitoarea soție a fost alături de el, în aceste momente speciale.

Înainte de a o lua pe Brigitte de nevastă, Florin Pastramă  și-a dorit să treacă pe la mormântul tatălui său, pentru a-i cere binecuvântarea înainte de căsătorie.

„Am venit la tata să-i cer binecuvântarea”, a scris Florin Pastramă, pe rețelele de socializare, în dreptul imaginii. „Eu vreau să am o relație în fața lui Dumnezeu. Eu nu vreau să trăiesc în curvie sau în chestii din astea. Și de aceea eu mi-am dorit să facem cât mai repede pasul acesta. Uite, cu Ilie n-am fost căsătorită în fața lui Dumnezeu și n-am avut o relație cum trebuie. (…) Dacă eu și Ilie eram în fața lui Dumnezeu, crede-mă că eu eram fericită cu el și până în ziua de astăzi. Nu și-ar fi băgat răul coada!”, a spus Brigitte, în direct la „Vorbește lumea”.

Citește și

Liviu Dragnea, la un pas de condamnare sau de achitare. Președintele PSD își așteaptă sentința definitivă la o zi după alegerile europarlamentare și referendum

Close
Închide
  Close