Mergi direct la conținut »
Gestul lui Tudor Chirilă în fața unei concurente de la „Vocea României”. S-a pus în genunchi și i-a făcut cea mai frumoasă declarație
Entertainment Libertatea > Entertainment > Gestul lui Tudor Chirilă în fața unei concurente de la „Vocea României”. S-a pus în genunchi și i-a făcut cea mai frumoasă declarație

Gestul lui Tudor Chirilă în fața unei concurente de la „Vocea României”. S-a pus în genunchi și i-a făcut cea mai frumoasă declarație

Ana Maria Ioana a reușit să întoarcă patru scaune în urma prestației pe care a avut-o la Vocea României, în ediția de vineri seara, 18 octombrie. Însă, doar unul dintre jurați a fost dispus să facă spectacol în fața tuturor, pentru a o convinge să vină în echipa lui.

De Livia Lixandru,

Imediat după prestația tinerei, Tudor Chirilă a plecat în culise, de unde s-a întors pregătit să facă show în fața colegilor.

„Dacă nu arunc aceste pansamente la picioarele tale, pe scenă, nu îți vei putea da seama de dorința mea de a te vedea în echipă cu mine. Ai cântat bine. Ai cântat cu ambele sexe la tine. M-am gândit că o voce ca a ta are nevoie de ajutor.  Știu sigur că poți să faci om din mine. Colegii mei au vorbit foarte frumos”, i-a spus Tudor Chirilă concurentei care l-a cucerit definitive cu interpretarea ei.

Cine este Ana Maria Ioana

Ioana are 19 ani  locuiește în Sibiu și este studentă la Facultatea de Științe Economice. Pasiunea pentru muzică, potrivit acesteia,  a început încă din copilărie.

A mers timp de patru ani la cursuri de pian, perioadă în care și-a dat seama că își dorește să facă ceva mai mult, urmând ulterior cursuri de canto.  A participat la diferite concursuri, festivaluri și evenimente culturale.

Close
Închide
  Close