Mergi direct la conținut »
Gheorghe Turda, despre căsătoria cu iubita tinerică. "Soția mea nu va fi..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gheorghe Turda, despre căsătoria cu iubita tinerică. "Soția mea nu va fi..."

Gheorghe Turda, despre căsătoria cu iubita tinerică. „Soția mea nu va fi…”

Gheorghe Turda trăiește o poveste de dragoste cu o interpretă de muzică populară mult mai tânără ca el. Artistul a făcut declarații despre o eventuală căsătorie cu aceasta.

De Dana Aramă,

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda, în vârstă de 70 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu Nicoleta Voicu, o solistă de muzică populară care este mai tânără ca el cu 23 de ani. Cei doi s-au mutat împreună de curând.

„Nu a fost simplu să fie cucerită. Am fost căsătorit o singură dată şi soţia mea nu va fi înlocuită cu nimeni. Ea seamănă cu soţia mea şi fetele mele o iubesc. Nu are sens să ne căsătorim, nici ea nu vrea, nici eu”, a afirmat interpretul de muzică populară Gheorghe Turda.

„Ceea ce se întâmplă acum după şase luni de relaţie … se spune că suntem soţ şi soţie, dar suntem încă în perioada în care ne cunoaştem, dar mai sunt sincope. E demnitatea mea de femeie ca atunci când ies din casă să pot să stau cu fruntea sus. Am avut emoţii când i-am întâlnit fetele. Ceea ce ne ţine împreună e că din interiorul familii nu vin păreri negative”, a declarat iubita lui Gheorghe Turda, Nicoleta Voicu.


Citește și: INVESTIGAȚIE LIBERTATEA. Polițiștii locali de la Sectorul 4 sunt puși de șefi să escorteze camioanele firmelor preferate, ca să nu achite taxe


 

Close
Închide
  Close