MENIU CAUTĂ
27 Iul. 2015 19:10

«Gimnasta porno», procuror DNA | Fosta sportivă Floarea Leonida face glume cu procurorii anticorupţie

Distribuie

Fosta sportivă nu are însă nici o treabă cu Justiţia – este de notorietate faptul că se prostituează -, acel DNA la care face referire fiind de fapt un site finlandez de matrimoniale şi întâlniri.
O vreme a stat şi în Finlanda, înainte de a pleca spre ţări mai calde. Şi tot înainte de a lăsa frigul ţărilor nordice, Floarea Leonida a postat câteva fotografii fierbinţi pe pagina personală de Facebook.
De la gimnastică la prostituţie
Fostă componentă a lotului olimpic de gimnastică la începutul anilor 2004, Floarea Leonida (28 de ani) pleca în urmă cu trei ani în Germania cu gândul de a-şi găsi un rost în viaţă.
Greutăţile financiare ale familiei, dar şi faptul că nu a prins echipa olimpică din 2004, medaliată cu aur la Olimpiada de la Atena, au determinat-o pe Leonida să ia drumul străinătăţii.
A lucrat întâi într-o sală de fitness, dar câştiga destul de puţin şi a decis să se prostitueze. Astfel, şi-a oferit trupul celor care erau gata să plătească sume uriaşe pentru a se bucura de nurii unei foste gimnaste de performanţă în mai multe oraşe din Germania.
Anul trecut era prin Austria, cu aceeaşi ocupaţie, dar alt nume de scenă. Acum, fosta gimnastă este în Dubai, conform unor surse din anturajul său. Şi, bineînţeles, nu are nici o legătură cu DNA-ul de la noi (Direcţia Naţională Anticorupţie).

Citește mai multe despre Floarea Leonida pe Libertatea.

Comentarii