Mergi direct la conținut »
Gina Pistol, Alina Eremia, Tavi Colen și Ștefan Stan vin să ghicească  cine se află în spatele măștilor, la "Scena misterelor" | FOTO Galerie foto
9imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gina Pistol, Alina Eremia, Tavi Colen și Ștefan Stan vin să ghicească cine se află în spatele măștilor, la "Scena misterelor" | FOTO

Gina Pistol, Alina Eremia, Tavi Colen și Ștefan Stan vin să ghicească cine se află în spatele măștilor, la „Scena misterelor” | FOTO

Gina Pistol, Alina Eremia, Tavi Colen și Ștefan Stan vor ghici, alături de Pepe, Diana Munteanu, Dorian Popa, Cosmin Seleși, Rona Hartner și Andrei Duban, cine se ascunde în spatele măștilor într-o nouă ediție a show-ului "Scena misterelor".

De Dana Aramă,

 

Cele două tabere, a Galacticilor, cu Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Gina Pistol și Ștefan Stan în componență, și a Starurilor, din care fac parte Dorian Popa, Rona Hartner, Andrei Duban, Alina Eremia și Tavi Colen, vor trebui să afle cine sunt celebritățile care se ascund în spatele a șase personaje, din trei tablouri diferite: Lumea Apelor, Epoca de piatră și filmul „Maleficent”.

Celebritățile deghizate vor fi greu de ghicit, căci unele dintre ele au fața complet acoperită. În aceste cazuri, vedetelor din cele două tabere le vor fi de mare ajutor indiciile oferite de prezentatorul show-ului, Dan Negru, de care însă vor putea beneficia doar în cazul în care vor câștiga una dintre haioasele probe pe care le vor avea de trecut.

Cum ar fi, pe pildă, proba baloanelor, pe care se oferă să o joace Diana Munteanu și Alina Eremia, bune prietene în viața de zi cu zi. Ambele vor intra aproape complet în câte un balon gigantic, din care vor trebui să răspundă contracronometru la câteva întrebări de cultură generală.

Citește și: Cum a murit Andrei Balica, un tânăr româno-moldovean care a plecat în lume, în căutarea unei vieți mai bune. Raportul poliției din Berlin: „O seringă cu urme de heroină, lângă cadavru”

 

Close
Închide
  Close