De Livia Lixandru,

În 2018, Gina Pistol şi-a serbat ziua în Mumbai, iar acum doi ani în Cambodgia. Anul acesta însă, vedeta a petrecut alături de colegi, în Taipei, unul dintre oraşele care fac parte din traseul celui mai dur realty show din România, Asia Express, potrivit Spynews.

Echipa Asia Express i-a pregătit Ginei numeroase surprize, printre care şi un colaj cu… urări. Gina a plâns de fericite și le-a mulțumit tuturor celor care s-au gândit la ea, de ziua sa de naștere. „Sper că sunt frumoasă când plâng”, a spus Gina Pistol, potrivit Acces Direct.

Smiley și Gina Pistol nu își mai ascund relația de iubire

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragote, de mai bine de trei ani.

Artistul nu se mai ferește și recent a făcut declarații despre relația pe care o are cu Gina Pistol. Sunt mai fericiți ca niciodată, dar, momentan, despărțiti, după ce ea a plecat la Asia Express, sezonul cu numărul 3.

Citeşte şi:

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins: Sevil Shhaideh a câștigat grosul banilor nu de la guvern, ci de la Petrom și Eximbank! A luat 170.000 de euro în 2018 și 2019

Iulia Albu, cel mai scump influencer din România. Cere peste 5.000 de euro pe o postare

Atac armat într-un spital din Cehia: șase persoane au fost ucise. Suspectul s-a împușcat înainte de a fi prins de polițiști

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială