Mergi direct la conținut »
Giulia Anghelescu a publicat imaginea cu burtica de gravidă. "Sarcină ușoară"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Giulia Anghelescu a publicat imaginea cu burtica de gravidă. "Sarcină ușoară"

Giulia Anghelescu a publicat imaginea cu burtica de gravidă. „Sarcină ușoară”

Giulia Anghelescu a publicat imaginea cu burtica de gravidă. Fotografia e făcută atunci când era însărcinată cu cel de-al doilea copil, însă fanii nu au înțeles acest lucru și au felicitat-o pe vedetă. Giulia le-a explicat că este o poză mai veche

De Livia Lixandru,

Giulia Anghelescu a publicat imaginea cu burtica de gravidă, iar fanii s-au grăbit să o felicite, unii dintre ei crezând că aceasta este din nou însărcinată.„Însărcinată cu băiatul meu” a scris Giulia. „Vine bebe?”, „Sarcină uşoară”, „Eşti gravidă?!”, au fost comentariile fanilor.

Giulia Anghelescu a publicat imaginea cu burtica de gravidă

Giulia Anghelescu a publicat imaginea cu burtica de gravidă făcută în urmă cu 2 ani

În cele din urmă, cântăreaţa i-a lămurit pe internauți. „Bebe 2 a venit acum aproape 2 ani… :) îmi e dragă poza asta de aceea am postat-o. E o poză mai veche”, a scris Giulia pe contul de socializare. Giulia se numără printre artistele autohtone care și-au schimbat cel mai des tunsorile și coafurile, adoptând în ultima vreme un look băiețesc. Deși tunsă scurt îi stă foarte bine, adevărul din spatele acestui gest este cu totul altul. Cântăreața a recunoscut în repetate rânduri că nu i-a părut rău atunci când s-a tuns și că mereu a fost adepta schimbărilor. Cu toate acestea, ultimul ei look, ascunde însă o problemă. Se pare că în timpul ultimei sarcini, cu Mika, fiul ei, Giulia a avut grave probleme cu părul.

Close
Închide
  Close