MENIU CAUTĂ

Hairstilistul Marian Cotoi vrea să-i schimbe look-ul Elenei Udrea

Distribuie

”Elena Udrea este o femeie frumoasă, cu o fire dinamică și un look mai modern ar avantaja-o. Dacă ar apela la serviciile mele i-aș recomanda altă coafură, care ar schimba-o total, evident, în bine. Pentru un hairstilist este foarte important să creeze un stil adecvat personalității clientului. Stilul îl construim pentru a înobila imaginea clientului iar acesta se realizează și pe gustul și viziunea acestuia”, ne spune Marian Cotoi, hairstilistul care a convins multe vedete să se lase pe mâna lui.
La el au apelat vedete precum: Iuliana Marciuc, Adriana Bahmuțeanu sau Crina Matei. Tot el a convins-o pe Ana Maria Prodan la un moment dat să-și întindă părul sau să poarte un look în stil afro. Cea mai dificilă colaborare a fost cu regina R&B. ”Cristina Spătar a fost mai dificilă când o coafam pentru un videoclip, dar, în rest, am putut să le controlez personalitatea celor cu care am lucrat și, împreună să creem un stil care să îi reprezinte și să îi scoată în evidență”, mai spune Marian Cotoi.
Marian Cotoi a făcut cursuri la Institutul de Bioestetica și Coafură Pitteurs din Liege Belgia. ”În 1992 am avut opțiune între avocatură, arhitectură și bioestetică și coafură. Am ales-o pe cea din urmă pentru că era ceva artistic, iar eu, în România făcusem dansuri populare și balet”, spune hairstilistul.

Comentarii