Mergi direct la conținut »
Hannelore de la Insula Iubirii s-a lansat în Libertatea. Cum arăta pe vremea când poza pentru "Fata de la pagina 5"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Hannelore de la Insula Iubirii s-a lansat în Libertatea. Cum arăta pe vremea când poza pentru "Fata de la pagina 5"

Hannelore de la Insula Iubirii s-a lansat în Libertatea. Cum arăta pe vremea când poza pentru „Fata de la pagina 5”

Pe Hannelore, toată lumea o cunoaște de la show-ul de televiziune Insula Iubirii, însă aceasta a încercat să se facă cunoscuscută încă de când avea 16 ani, într-o rubrică celebră din ziarul Libertatea.

De Dana Aramă,

 

Hannelore de la Insula Iubirii și-a dorit dintotdeauna să devină celebră, astfel că a încercat să se facă remarcată încă de la vârsta de 16 ani.

Astfel, în urmă cu mai bine de peste 10 ani, Hannelore a pozat pentru rubrica „Fata de la pagina 5” din ziarul Libertatea.

La acea vreme, Hannelore avea un look cu totul diferite de cel pe care îl are acum: era șatenă și avea părul creț.

„Este din Timișoara, are 16 ani, 1,72 metri și dimensiunile 88-63-90. Adoră să fie fotografiată, să danseze și să facă excursii pe munte”, era mențiunea din dreptul fotografie cu Hannelore din cadrul rubricii „Fata de la pagina 5” din Libertatea.

Hannelore de la Insula Iubirii a fost una dintre cele mai controversate participante la show-ul transmis de Antena 1. Blonda l-a pus într-o lumină nefavorabilă pe iubitul ei, Bogdan, cu care se pregătea de nuntă.

Ba mai mult decât atât, Hannelore s-a lăsat sedusă de inspita Andi, cu care a avut atingeri intime. În ciuda celor întâmplate, la ceremonia focului, Hannelore a încercat să-și recâștige iubitul, pe Bogdan, afirmând că nu a fost nimic între ea și Andi.

Au devenit vedete după ce au fost „FATA DE LA PAGINA 5” 

Citește și: 14 ani de la moartea lui Teo Peter. Adrian Ordean are amintiri groaznice: chemat să ia ce-a rămas, într-o pungă!

Close
Închide
  Close