MENIU CAUTĂ
, de Dana Aramă

HORIA BRENCIU ar da o LEGE ca FIECARE FAMILIE să ADOPTE un COPIL de CRĂCIUN! | VIDEO

Distribuie

Horia Brenciu a lansat astazi un cantec special dedicat sarbatorilor de iarna. „Seara ta de Craciun” este un colind pe care artistul l-a scris incarcat de nostalgie. „Când am scris versurile piesei m-am gândit la tata, la copilăria mea si la toate lucrurile mici care mi-au adus fericiri mari”, a spus cântărețul.
Videoclipul piesei nu este nici el strain amintirilor artistului, el regasindu-se foarte mult in copilul Andi (Razvan Doroftei), protagonistul clipului: „Andi are aceleași trăsături pe care le aveam si eu când eram de vârsta lui. Cadoul pe care il primește in film este exact ce-mi doream eu cel mai mult de la Mos Craciun.”
Despre spiritul sarbatorilor de iarna, artistul marturiseste: „Crăciunul e superb. E minunat sa te bucuri, alaturi de familia ta, de bradul impodobit, de dulciuri, de colinde si evident, de Mosu-n persoana. Dar dacă lucrul asta nu s-ar întâmpla… Dacă ai fi singur si nimeni nu-ți poate darui un strop de fericire, cum ar fi seara ta de Craciun?”
„Dedic piesa asta copiilor mei. Pentru mine, ei sunt cele frumoase cadouri ale vieții. Visez la o lege in care fiecare familie din lume sa adopte câte un copil de Craciun. Amintirile frumoase nu costa nimic, decat putina dragoste… Va daruiesc, asadar, cu dragoste, „Seara ta de Craciun”, a incheiat cantaretul.

 

Citește mai multe despre Horia Brenciu pe Libertatea.

Comentarii