MENIU CAUTĂ
09 Iun. 2011 16:41

Iată care este singurul radio din România invitat la Festivalului Internaţional de Radio de al Zurich!

Distribuie

Brand-ul Radio Deea a debutat în 1997, cu un format AC şi o singură frecvenţă în FM pe banda est în Oneşti. Trei ani mai târziu a făcut trecerea către CHR şi a început construcţia celei mai mari reţele de posturi locale din Moldova.
Au trecut 14 ani de la primele cuvinte aruncate în eter, lucrurile s-au schimbat, iar Radio DEEA a reuşit să impună muzica electronică în cultura mainstream.
Anul 2005 a oferit comunităţii clubbing din România şansa de a asculta în FM, pe 22 de frecvenţe radio, producţie electronică de calitate, dar şi show-urile radio ale celor mai proeminente figuri de pe scena dance actuală: Carl Cox (Global), John Digweed (Transitions), Above & Beyond (Trance Around The World), Jesse Voorn, Syken’Sugarstarr, D.O.N.S. sau numărul 1 mondial, conform Top 100 DJ Mag, olandezul Armin van Buuren (A State Of Trance).
În 2011 Radio DEEA continuă să genereze big buzz, datorită unui playlist care include cam tot palierul producţiei electronice, un echilibru perfect între main şi underground.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii