Iată şi alte declaraţii CONTRA lui Huidu

Oana Zăvoranu nu putea lipsi din ecuaţie
 
„Este vremea să dispară acest individ care nu foloseşte la nmic bun, doar mai atacă, înjură, bălăcăreşte şi omoară la propriu oameni nevinovaţi. Mi-e silă, dreptate divină, aşa se cheamă coşmarul pe care trebuie să-l îndure ăsta. Condoleanţe sincere familiei îndoliate”, a scris Oana pe pagina sa de Facebook.
CTP a scris un editorial despre accident
„Nu ştiu ce probleme psihice are domnul Huidu în clipa de faţă, dar e greu să nu constaţi că omul e bolnav la cap şi la suflet în general. Ca să fii sancţionat în august pentru depăşirea cu 50 km/h a vitezei legale şi să apeşi acum, pedala de acceleraţie pe un drum alunecos, după ce cu câteva luni înainte ai fost la un pas de moartea violentă, înseamnă că nu eşti altceva decât un rinocer”, a scris Cristian Tudor Popescu aici.
Iulia Albu a scris pe Facebook
„Este incredibilă inconştienţa unora. Dacă este adevărat că accidentul a fost provocat din vina exclusivă a numitului, care INTENŢIONAT a pus în pericol viaţa propriilor copii, intrând cu viteză pe contrasens, îmi vine greu să cred că acest om se va mai putea privi vreodată în oglindă…”, a scris Iulia Albu pe contul său de Facebook.
Radu Banciu îl trimite la puşcărie
„Omul ăsta are de făcut puşcărie, trei morţi, nici atât nu e de ajuns? Am văzut că poliţia se ocupă acum să găsească alibiuri pentru Şerban Huidu.[…] Nu să omori trei oameni şi să spui că îţi pare rău. Să scăpăm de el, lasă să se căiască în puşcărie”, a declarat Radu Banciu în cadrul emisiunii sale de la B1 Tv.
 

Unele vedete l-au apărat pe Huidu. Iată declaraţiile PRO

 
Andrei Pleşu îi ia apărarea
„Domnul Huidu a trecut şi continuă să treacă prin momente grele. Dincolo de unele reflecţii inevitabile, ce prevala era părerea de rău, compasiunea pe care o datorăm în mod normal oricărui om aflat în necaz. Am fost cu atât mai uimit să constat că după accidentul de schi din Austria, şi după tragedia rutieră de zilele trecute colegii dlui Huidu au reacţionat nemilos. […] În tot acest vacarm n-am auzit nici urmă de compătimire”, a scris Andrei Pleşu în Dilema Veche.
Şi Cristina Ţopescu este de partea lui Şerban Huidu
„Cum poate fi un om în situaţia asta, nu are cum să fie bine. Sigur că acum or să se trezească tot felul de comentatori care or să spună ‘ei nu mai putem noi de Şerban’. Într-o tragedie sunt mai multe personaje. Personajele principale în situaţia asta, din nefericire, sunt cei care au murit. Acum, ghinionul lui Şerban pentru unii este că el a rămas în viaţă. El trebuie să-şi poarte această cruce. Dincolo de procesul care îl aşteaptă şi al cărui deznodământ nu-l cunoaştem şi nici nmu e cazul să ne pronunţăm, îl aşteaptă o viaţă în care va trebui să se împace, va trebui să se împace cu gândul că, deşi nu a vrut, a omorât trei oameni. Asta nu este o situaţie de invidiat”, a declarat Cristina Ţopescu.
Teo Trandafir: „E o nenorocire”
„Foarte multă lume vorbeşte despre ghinion când vine vorba despre Şerban. Eu zic că nu este ghinion, ci este o nenorocire. Şerban a făcut greşeli, din acelaşi motiv pentru care toţi facem greşeli. A crezut că lui nu i se poate întâmpla. Ca şi mine, el a crezut că poate. Şi eu am crezut că pot să ridic o sacoşică, dar nu am putut. Îl înţeleg”, a declarat Teo.
Radu Moraru îi critică pe cei ce-l hulesc pe Huidu
Da, Huidu are pacate pe drumurile rutiere, da, are tupeu în emisiunile sale, dar de aici până să-l scoţi un criminal si o bestie care omoara oameni fără să ştii ce dracu’ s-a intimplat acolo, e o ticaloşenie! Nene CTP, nene Moraru sau nene Oricine, suntem cei mai buni şoferi din lume si nu avem nicio garantie pe lumea asta că nu putem să greşim intr-o buna zi! O secundă de neatenţie, ceva inexplicabil, poate sa ne transforme in criminali! Fara voie!!! Nene CTP, te lasi mâine de volan şi tot poţi să omori oameni, poate îi omori cu pixul şi cu fierea din articolele de presa. Lasati-l pe Huidu să stea în faţa Justitiei, pământene şi divine! Ce treaba are „televizorul din tanc” cu aceasta tragedie domnule Cristian Tudor Popescu? După ce omoară 3 oameni, credeţi că Huidu mai e om? Constat însă, cu tristeţe, că cei care se dau oameni pot deveni nişte fiare mult mai periculoase decât „bolizii” de pe DN”.
Mădălin Ionescu susţine că Huidu a fost exploatat
„Huidu nu se refăcuse complet. El era un om exploatat pentru că mulţi oameni depindeau de el şi la radio şi la televiziune. Îmi asum cele spuse când afirm că era un om exploatat de producători, de televiziuni şi aşa mai departe. El nu vorbea ca un om coerent, avea probleme de comunicare”, a declarat Mădălin Ionescu.
Cătălin Măruţă i-a transmis un mesaj în direct
„M-a impresionat decalarația lui Nadine, pentru că îl recunosc pe Șerban în ceea ce-a spus ea. Să fii tare, să ai curaj, prietenii nu pleacă de lângă tine, orice s-ar întâmpla! Ai grijă de soţia ta şi copii! Trebuie să reuşeşti să treci peste ce s-a întâmplat!”.
Citeşte şi: Șerban Huidu, trimis în judecată pentru ucidere din culpă

În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
PARTENERI - GSP.RO
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Intră în vigoare de mâine! Toți românii trebuie să afle asta: ce se întâmplă pe 16 august 2020
PARTENERI - PLAYTECH
Intră în vigoare de mâine! Toți românii trebuie să afle asta: ce se întâmplă pe 16 august 2020
Horoscop 15 august 2020. Racii primesc propuneri dintre cele mai îndrăznețe, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP
Horoscop 15 august 2020. Racii primesc propuneri dintre cele mai îndrăznețe, dar nu de asta au nevoie
RECOMANDĂRI