De Magdalena Duru,

Ellie White, de la Art Nouveau la stilul anilor ‘80

Ellie White a devenit un “fan înfocat” al creaţiilor Mihaelei Drafta. Solista a fost remarcată la mai multe evenimente mondene, purtând hainele designerului: fie că a fost vorba despre tricourile cu imprimeu Art Nouveau, fie despre rochiile scurte şi mulate care i-au pus în valoare formele trupului.
“Pentru Ellie am gândit ţinute dinamice, un melanj între croială minimalistă şi culoare”, declară designerul Mihaela Drafta.  Solista a apărut la două evenimente recente într-o rochie din licra, turcoaz “electric”, în stilul anilor 80, şi o rochie verde, scurtă, cu o croiala asimetrică.

Amalia Enache, rochia de divă

Amalia Enache, prezentatoarea Ştirilor ProTV, a primit complimente de la însăşi Andreea Esca pentru alegerea vestimentară: o superbă rochie din voal natural cu aplicatii Swarovski, creată de Mihaela Drafta.

“Amalia Enache este de 100 de ori femeie: frumoasă, cultă, cu o ţinută  regală. De fiecare dată, când am onoarea să creez o rochie pentru ea mă gândesc la ideea de divă, la cineva care ştie să ‘păşească’  aşa cum trebuie în viaţă”, este de părere Mihaela Drafta.

Anca Rusu, rochie cu linii romantice

Anca Rusu, prezentatoarea Observatorului de la Antena1, a purtat recent o rochie cu linii romantice, gândită special de Mihaela Drafta pentru a-i scoate în evidenţă frumuseţea naturală.
“Anca Rusu este una dintre prezentele cele mai atrăgătoare ale vieţii publice româneşti, este o fată care emană prin toţi porii pozitivism şi bunătate. Fiecare întâlnire cu Anca este o zi câştigată. De fiecare dată când am de făcut o rochie pentru ea, ştiu că rochia va prinde viaţă”, spune designerul.

Răspuns incredibil al Spitalului Municipal Timișoara în cazul doctoriței care a fentat rezidențiatul
Recomandări

Răspuns incredibil al Spitalului Municipal Timișoara în cazul doctoriței care a fentat rezidențiatul

Ioana Maria Moldovan, diva retro

Şi Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea “Poveştirilor adevărate”, de la AcasăTV, a ales o rochie Mihaela Drafta la unul din evenimentele mondene recente. Vedeta şi-a făcut apariţia într-o rochie senzuală, din dantelă, cu un aer retro.

“M-am gândit la o rochie de dantelă, un material “vedetă” în acest sezon. Dantela brodată cu modele florale şi o bază nude au fost ideale pentru rochia cu trenă a Ioanei”, declară Mihaela Drafta.

Daiana Anghel, zeiţa Greciei Antice

Ca o adevarata zeiţă din Grecia Antică, Daiana Anghel a impresionat cu rochia “sculpturală”, creată de Mihaela Drafta, special pentru ea, într-o singură zi! 
“Daiana are corpul perfect pentru orice designer! Este o împătimită a modei şi o consumatoare de produse de lux din zona fashion. Ştie ce vrea şi mai ales ce o avantajează! O rochie croită în stil sirenă, din satin elastic fin, cu drapaje adânci, atât în zona decolteului, cât şi pe spate, a fost o idee acceptată cu bucurie de amândouă”, adaugă Mihaela.

Daiana s-a îndrăgostit de acest model de rochie la prezentarea pe care Mihaela Drafta a susţinut-o într-un restaurant exclusivist din Capitală, rochie pe care şi-a dorit-o în nuanţa albastru-marin.

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie