Mergi direct la conținut »
Iată ce nume a ales Penelope Cruz pentru fetiţa ei, care s-a născut în aceeaşi zi cu prinţişorul regal!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iată ce nume a ales Penelope Cruz pentru fetiţa ei, care s-a născut în aceeaşi zi cu prinţişorul regal!

Iată ce nume a ales Penelope Cruz pentru fetiţa ei, care s-a născut în aceeaşi zi cu prinţişorul regal!

Penelope Cruz şi soţul ei, Javier Bardem, au ales numele pentru fetiţa lor nou-născută. Cel de-al doilea copil al cuplului se va numi Luna Encinas Cruz.

De Geo Berciu,

Cuplul are deja împreună un fiu, Leonardo, în vârstă de doi ani şi jumătate.

Penelope Cruz şi Javier Bardem, care au fost mulţi ani doar buni prieteni, au început o relaţie în 2007 şi s-au căsătorit în iulie 2010 în cadrul unei ceremonii discrete, organizată în vila unui prieten, în Bahamas.

Penelope Cruz, în vârstă de 39 de ani, este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul „Totul despre mama mea”, pe care mentorul său l-a lansat în 1999. A fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din „Volver”, tot sub semnătura lui Almodovar, dar şi în 2010, pentru interpretarea din musicalul „Nine”. Printre filmele în care a mai jucat se numără „Belle Epoque” (1992), „Deschide ochii” (1997), „Femeia mereu deasupra” (2000), „Vanilla Sky – Deschide ochii” (2001) şi „Nu te mişca” (2004). Este prima actriţă spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare (2009, „Vicky Cristina Barcelona”) şi prima actriţă spaniolă care a primit o stea pe Bulevardul gloriei – Walk of Fame – din Hollywood.

Cum arată Reghecampf după ce a slăbit 15 kilograme. Nu ține nicio dietă! „Toată carnea vine de acolo”
Recomandări

Cum arată Reghecampf după ce a slăbit 15 kilograme. Nu ține nicio dietă! „Toată carnea vine de acolo”

 

Javier Bardem, în vârstă de 44 de ani, a fost şi el nominalizat la Oscar, în 2001, pentru rolul „Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas/ Before Night Falls” (2000) şi a obţinut prestigioasa statuetă în 2007, pentru rolul din „Nu există ţară pentru bătrâni/ No country for old men”, regizat de fraţii Joel şi Ethan Coen. În 2010, Bardem a primit premiul pentru interpretare la Festivalul de la Cannes, pentru rolul din filmul „Biutiful”, de Alejandro González Iñárritu, pentru care a fost nominalizat în 2011 şi la premiul Oscar. Starul spaniol s-a remarcat şi în alte pelicule de succes, precum „Vicky Cristina Barcelona”, „Dragostea în vremea holerei”, „Fantomele lui Goya”, „Colateral”, „Marea dinlăuntru/ Mar Adentro” şi „Sânge fierbinte”. Anul trecut, actorul a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close