Mergi direct la conținut »
Ilie Nastase și Brigitte Sfat, replici uimitoare la tv. Bruneta a răbufnit. "Hai că eşti nesimţit"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ilie Nastase și Brigitte Sfat, replici uimitoare la tv. Bruneta a răbufnit. "Hai că eşti nesimţit"

Ilie Nastase și Brigitte Sfat, replici uimitoare la tv. Bruneta a răbufnit. „Hai că eşti nesimţit”

Ilie Nastase și Brigitte Sfat, replici uimitoare în cadrul unui interviu pe care aceștia l-au dat la tv. Se pare că între cei doi încă există tensiuni, deși păreau că au trecut peste probleme.

De Livia Lixandru,

Ilie Nastase și Brigitte Sfăt sunt căsătoriți și au fost de nenumărate ori la un pas de divorț. Cu toate astea, iubirea a învins, deși uneori mai sunt tensiuni între ei.

Ilie Nastase și Brigitte Sfăt sunt împreună de mai mulți ani

„Tu eşti şefa, eu sunt ajutor de şef. Ai fundul bombat! Filmează acolo, că îi place! Mai are puţin până la varianta bună. Arată foarte bine”, i-a spus Ilie Năstase lui Brigitte Sfăt.

„O să păstrez filmarea asta, să îi arăt când mai zice lucruri”, a răspuns Brigitte Sfăt. „Mama, ce bombată e ciuperca asta zici că a fost în Turcia”, a spus Ilie Năstase, facand aluzie la faptul ca sotia lui si-a operat posteriorul. „Hai că eşti nesimţit”, a răbufnit Brigitte.

Citește și:


Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Le-am cerut să mă lase o jumătate de an să trăiesc cu amândouă ca să îmi dau seama ce simt”


 

Close
Închide
  Close