Mergi direct la conținut »
Ilinca Vandici pleacă în vacanțe cu prietenii, ca să aibă cine să-i facă poze! Soțul s-a săturat de această sarcină
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ilinca Vandici pleacă în vacanțe cu prietenii, ca să aibă cine să-i facă poze! Soțul s-a săturat de această sarcină

Multe femei - și în special vedetele - își fac sute de poze în vacanțe, ca să aibă ce posta pe rețelele de socializare. De obicei, responsabili cu fotografiile sunt iubiții ori soții, însă în cazul Ilincăi Vandici, această sarcină le revine prietenilor. Bărbatul ei, Andrei Neacșu, a descoperit cum poate să scape de corvoadă și și-a pus în aplicare ingeniosul plan.

De Denisa Macovei,

După câteva concedii în care a fost mai mult fotograf decât turist, Andrei și-a dat seama cum poate să scape de sarcina de a-și poza nevasta. De ceva vreme, tânărul organizează vacanțele în așa fel încât să nu plece în doi, ci să aibă alături o gașcă mare, în care să existe cel puțin o fată la fel de pasionată de fotografie ca soția lui, care să preia sarcina de a o poza pe Ilinca.

Ilinca Vandici se lasă pe mâna prietenelor atunci când vine vorba de poze

„Nu-i mai cer lui Andrei să-mi facă poze. Am norocul ca mai mereu să fim cu prieteni în vacanță și nu mai pică pe el sarcina asta. Am mai mers și singuri și, când l-am rugat, mi-a făcut, pentru că știe că-mi place să-mi împărtășesc experiențele cu toți oamenii care mă urmăresc pe rețelele de socializare. Însă acum, de cele mai multe ori, găsesc o prietenă care să stea jumătate de oră după mine până găsesc poziția și priveliștea ideale”, ne-a mărturisit Ilinca Vandici.

VIDEO: Grigore Alexandru

Close
Închide
  Close