MENIU CAUTĂ
31 Ian. 2016 15:10

Imaginația românilor nu are limite! Ce a făcut un bărbat cu frigiderul, ca să nu mai consume curent!

Distribuie

Când vine vorba de economisit bani, românii dau dovadă de o inventivitate demnă de orice antreprenor de succes. Este și cazul unui localnic din Gherla, Cluj-Napoca!

Potrivit gherla.info, se pare că bărbatul ar fi vrut să facă economie la curent, așa că s-a gândit că ar putea să profite de frigul de afară. Și dacă unii obișnuiesc să își scoată frigiderul în balcon, el a mers încă și mai departe! A vrut, probabil, să mai facă și spațiu în locuință, așa că a improvizat un suport și a scos frigiderul în afara balconului său situat la etajul al doilea al blocului!

Vecinii se tot uită cu mirare spre măgăoaia care atârnă de bloc și încă nu știu dacă să ocolească zona sau să aplice și ei această soluție inovatoare.

frigiderbalcon2

”Frigiderul trebuie ţinut la temperatura camerei, dar nu sub 10 grade. Ţinut afară pe timpul iernii, compresorul frigiderului trebuie să lucreze non-stop şi se defectează. Cauza? Motoraşul trebuie să lucreze continu pentru a încălzi freonul. În aceste condiţii funcţionarea nu se mai întrerupe şi compresorul se arde”, ne-a explicat Marian Haiducu, de profesie frigotehnist.

Comentarii