MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 08:11

Imaginea cu care Victor Slav a emoționat pe toată lumea. „Mă doare sufletul că nu văd nicio urmă de zâmbet”

Distribuie

Prezentatorul de televiziune a dat publicității o fotografie cu fiica sa și a Biancăi Drăgușanu, imagine care a stârnit reacții din partea internauților.

Chiar dacă s-a separat de Bianca Drăgușanu, Victor Slav are grijă să fie cât mai mult timp în preajma fiicei lor, Sofia Natalia. În seara de Moș Nicolae, prezentatorul de televiziune a publicat, în mediul online, o fotografie cu Sofia Natalia, jucându-se în casă.


„Uite…tatiii!!! Am lovit-o pe Minnie!???”, este descrierea din dreptul imaginii cu micuța.

Imediat ce a postat fotografia cu fiica sa, Victor Slav a primit o mulțime de mesaje din partea prietenilor virtuali.

„Ce scumpă e…”, „Dulce Sofia Natalia, mă doare sufletul când nu văd nicio urmă de zambet pe fața ta, îți doresc ca până crești mare să înveți să fii fericită și veselă”, „Aveți o minune de fetiță. Și seamănă perfect cu dumneavoastră, domnul Victor”, „Seamănă perfect cu tine.??????????”, „Prințesica lui tati”, i-au transmis internauții lui Victor Slav.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul acesta. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească nimic. Însă, în ceea ce privește cheltuielile pentru creșterea și îngrijirea micuței, cea care contribuie cu mai mulți bani este Bianca Drăgușanu. Suma pe care Victor Slav o scoate lunar din buzunar pentru fiica lui este de 500 de euro.

Citește și: Editorial de Cătălin Doscaș: Sindicatul care a câştigat întotdeauna a pierdut pentru prima dată un război: ultimele negocieri au durat doar trei minute, iar spaţiile comerciale au rămas la Metrorex!

Citește mai multe despre sofia natalia, emoție, joacă, mesaje și reacții pe Libertatea.

Comentarii