De Florian Gheorghe,

Duminică, solista a reprezentat România la “The Vigil 4 Peace and Ecology”, unul dintre marile festivaluri care au loc anual în metropola americană.

În port popular – a optat pentru o ținută din zona de unde sunt originari părinții săi, Sascut, Bacău -, solista a horit pe scena The Bendshell din Central Park, cântând unele dintre cele mai frumoase melodii din folclorul românesc.

Anamaria Ferentz înconjurată de prieteni, români din New York

Evenimentul a fost unul de anvergură, cu participarea a zeci de artiști feluriți – soliști, dansatori ori instrumentiști: Solar Circuit, Galactivactors, Elisa Brown, Tom “Lennon” Raider Folk Rock Revival, Christopher Van Cleave, Shiang Jiun Chen ori G Popp Quintet.

Printre românii care au venit să o susțină la momentul său de glorie pe Anamaria s-au numărat fostul model Nelly Năstase și fostul coleg din trupa Demmo al cântăreței, George Călin (FOTO), care acum e parte a Deepcentral și se află, momentan, în vacanță prin New York.

Anamaria Ferentz, 43 ani, locuiește de aproape șase ani în Los Angeles, unde lucrează, dar și cântă, fiind nelipsită de la evenimentele românilor stabiliți în orașul celebrităților.

Citeşte şi:

Anamaria Ferentz s-a despărțit de iubit. Artista a spus adevăratul motiv pentru care și-au spus adio!

Anamaria Ferentz despre moartea fostului ei soț, Marcel Toader. „Sincer, m-a afectat. Nu știu de ce, probabil pentru că orice om care trece prin viaţa noastră lasă acolo o amprentă”

Anamaria Ferentz a publicat primele imagini cu iubitul tinerel

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani
GSP.RO

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur