„Mă sună la 4 dimineaţa să-mi ureze să mor o ameninţă. Îmi spune că eu i-am stricat imaginea. Parcă eu l-am pus să mă taie cu cuţitul…Eu nu vreau să-i fac rău, niciodată nu am recunoscut că m-a tăiat, dimpotrivă, am zis că am căzut peste o sticlă. Chiar nu-i doresc rău, nu vreau să se creadă că el e un băiat agresiv”, a mai mărturisit asistenta lui Capatos.
GIGI nu a mințit! Uite tăietura făcută de stelistul Matei pe brațul Mădălinei Pamfile!

„E bolnav psihic atunci”, a fost replica patronului Stelei, însă fosta iubită a lui Gabi Matei i-a sărit imediat în apărare: „Vă rog să-l înţelegeţi să să-l iertaţi. Eu l-am iertat. S-a pus în genunchi şi şi-a cerut scuze. L-am iubit mult pe Gabi. E doar un copil…Nu a întâlnit până acum o fată care să-l scoată din minţi, aşa cum am făcut-o eu”.

Este greu de înţeles atitudinea Mădălinei Pamfile, acre după ce a fost mutilată de fostul iubit îi ia apărarea, însă ea are o explicaţie: „dragostea te împinge să faci gesturi necugetate”.
 
Citeşte şi: DETALII INIMAGINABILE: „Costea A ARS-O CU ŢIGARA pe CRUDUŢA, iar Matei a tăiat-o la mâini pe PAMFILE! Se dau şmecheri!”

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.