De C. Radu Munteanu, Razvan Dinu,

Ieri de dimineaţă, fotoreporterii Libertăţii l-au surprins pe Pepe în momentul în care o conducea la coafor pe Raluca, însărcinată în șase luni. Parcă mai încruntat ca niciodată, artistul s-a suit în maşină fără să scoată nici un cuvânt şi, grăbit, a dus-o pe Raluca la un salon de lux din Bucureşti, iar apoi s-a întors acasă, la fel de încruntat.
Între timp, la apartamentul artistului ajunseseră şi câţiva lăutari, care, plini de zel, au început să-i cânte lui Pepe câteva melodii de dragoste. La cununie, după o ceremonie care a durat doar 10 minute, primii care au ieşit afară au fost naşii celor doi, Andra şi Cătălin Măruţă, alături de Raluca ex-Pastramă, devenită Pascu. Raluca, care și-a sărbătorit astăzi și ziua de naștere, a fost îmbrăcată foarte simplu, în tricou şi în colanţi, aceeaşi ţinută pe care o purtase și de dimineaţă, când a fost la coafor.
La câteva minute după cununie, Pepe a ieşit pe furiş pe o uşă de serviciu şi s-a aruncat pe bancheta din spate a maşinii. Apoi şi-a tras pe faţă, pentru a se ascunde de aparatele foto, o bluză de trening de culoare roşie.
“La ora 15.47 am oficiat cununia civilă a celor doi, ca totul să fie legal, iar în timpul emisiunii «Happy Hour» am refăcut ceremonia. La Starea Civilă au fost prezenţi doar cei patru: Pepe cu Raluca şi Andra cu Măruţă. Pepe i-a zis Ralucăi că o iubeşte mult, i-a ţinut mâna pe burtică şi a mângâiat-o. Amândoi au spus un «Da» răspicat”, ne-a declarat, în exclusivitate, primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedo

Tacâm de 130 €

Chiar dacă Pepe îşi programase să facă nunta la cort, vremea nu a ţinut cu el, aşa că, într-un final, artistul şi Raluca au petrecut într-una din sălile de evenimente ale unui restaurant de lux din nordul Bucureştiului, Aristocrat Hall. Meniul de nuntă al celor doi a fost unul sofisticat, din care nu au lipsit preparate precum somon afumat cu hrean şi capere, tartine cu icre de somon, “vol au vent” cu pui şi ciuperci, muşchi de porc, de vită şi piept de pui la grătar cu legume, iar preţul unui tacâm a fost de 130 de euro.

RECOMANDĂRI
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor