Cu toate că în presă au apărut tot felul de zvonuri legate de problemele cu iubitul ei, surprins zilele trecute cu o domnişoară într-un restaurant, Ramona Lăzuran a negat toate aceste ştiri. „Ştiam unde este în acel moment, cu cine este, ce se discută”, a ţinut să pună lucrurile la punct în emisiunea „Drept la ţintă”. De asemenea, pentru a pune capăt speculaţiilor, Ramona Lăzuran a declarat că va merge în faţa preotului cu iubitul ei, impresarul Cristi Voicu pentru o slujbă de logodnă. Ea a mărturisit că nu este pregătită acum pentru nuntă, mai ales că îşi doreşte să fie o mireasă sexy, cu corset şi decolteu adânc.
Manechinul a povestit că este împreună cu partenerul ei din octombrie anul trecut şi la două luni de  când s-au cunoscut ea a rămas însărcinată, copilul dându-i peste cap toate planurile de măritiş.
Ramona a răspuns şi criticilor legate de activitatea ei, spunânând că se simte atât de bine, încât mai poate încă să defileze în diverse prezentări, fără a-i face rău celui mic. Cât despre fotografiile în care apărea bând, ea a declarat: „Şampania şi vinul sunt unele dintre poftele mele, dar sunt singurele lichide alcoolice de la care am luat dezlegare de la medic”.
Starea ei fizică nu a suferit mari modificări şi, deşi nu ştie cu câte kilograme s-a îngrăşat, Ramona Lăzuran recunoaşte că nu ar spune nu unei propuneri de a poza goală gravidă: „Banii vorbesc”, a concluzionat ea.

Urmărește-ne pe Google News