De Iulian Simbeteanu,

”Relația contractuală a început în iarna lui 2012. O să punem la dispoziția membrilor un model de contract. Fiecare contract are și o anexă pe care doamna Tufaru o semnează în momentul în care își dă acordul pentru ceea ce se difuzează în emisiune. Nu mai e un secret că aici dezvoltăm un scenariu. Avem o poveste care începe de anul trecut. Personajul Ioana Tufaru a venit către noi ca un personaj care se construise pe TV, e adevărat nu noi am descoperit-o ci s-a construit la o altă televiziune, și am decis să facem o poveste inspirată 80% din viața ei reală. A acceptat să joace acest personaj pentru că este o persoană dezinhibată și contractul cu noi este una dintre sursele ei de venit. Nu facem un secret din asta”, a spus Ionescu, conform paginademedia.ro.

Reprezentanții postului au prezentat membrilor CNA o înregistrare cu un mesaj din partea Ioanei Tufaru în care aceasta recunoaște că aparițiile sale la emisiunile Antenei 1 sunt regizate.

”Ceea ce nu știe lumea e că eu, de fapt, prin aparițiile pe care le am la Antena 1, totul este un rol jucat de mine. Un scenariu stabilit dinainte. Toate aparițiile au fost pe baza unui scenariu. E un scenariu din viața mea”, a spus Ioana, în mesajul către CNA.

Îi pare rău că «lumea o crede nebună»

Fiica Andei Călugăreanu a spus că nu regretă nimic din ce a făcut la TV, doar că îi pare rău că ”lumea o crede nebună”.

”Nu regret nimic. Poate că lumea mă crede nebună și acesta este singurul lucru pe care-l regret, dar lumea nu știe că acesta este un rol… Eu fac lucrurile astea foarte conștientă. Eu în momentele acelea mă cred actriță”, a adăugat Ioana.

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși