Mergi direct la conținut »
Ionela Năstase s-a căsătorit cu Vlad Petreanu. Cum a arătat jurnalista | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ionela Năstase s-a căsătorit cu Vlad Petreanu. Cum a arătat jurnalista | FOTO

Nuntă mare între doi cunoscuți jurnaliști din România. Ionela Năstase și Vlad Petreanu s-au căsătorit.

De Dana Aramă,

Ionela Năstase și Vlad Petreanu formează un cuplu de mulți ani. În urmă cu câteva luni, cei doi au anunțat că urmează să se căsătorească. Evenimentul a avut loc azi, iar primele imagini au fost făcute publice de verișoara Ionelei Năstase.

Nașii celor doi jurnaluști au fost binecunoscutul chef Adrian Hădean și partenera sa de viață, Sonia. De la eveniment nu a lipsit nici prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe. Ionela Năstase și Vlad Petreanu sunt nașii fetiței prezentatoarei de televiziune Simona Gherghe.

La cel mai important eveniment din viața ei, Ionela Năstase a purtat o rochie albă, delicată, din dantelă, cu mâneci lungi și strânsă pe trup, iar pe cap a avut o diademă foarte fină. Jurnalista a arătat foarte bine și a radiat de fericire alături de cel care i-a devenit soț, Vlad Petreanu.

Ionela Năstase și Vlad Petreanu sunt cunoscuți publicului larg de la televiziunile la care au lucrat, precum Antena 3, Antena 1, România TV și Pealitatea TV.

Și jurnalista Paula Rusu a postat o imagine cu Ionela Năstase și Vlad petreanu din ziua căsătoriei.

„Poză cu Ionela si Vlad Petreanu. Da, s-au luat! :) Sănătate și fericire vă dorim, casă aveți deja! ?, a menționat Paula Rusu.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 23 – 29 iunie 2018. Mercur va intra în zodia Leului. Luna Plină în Capricorn. Marte va intra în mișcare retrogradă


 

Close
Închide
  Close