Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ipostaze adorabile cu Andreea Bălan și fiica ei! Ella Maya a ridicat premiul pentru emisiunea "Te cunosc de undeva"

Ipostaze adorabile cu Andreea Bălan și fiica ei! Ella Maya a ridicat premiul pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”

Andreea Bălan își obișnuiește de mică fata cea mare, pe Ella Maya, în vârstă de 3 ani, cu evenimentele mondene. După ce în vară a scos-o la petrecerea revistei Unica, iată că zilele trecute micuța a urcat pe scenă alături de mama ei, pentru a lua trofeul pentru "Te cunosc de undeva" (Antena 1), desemnată cea mai bună emisiune de divertisment.

De Andreea Romaniuc Archip,

Andreea Bălan și-a făcut apariția luni seară, la Premiile Tv Mania cu Ella Maya în brațe.

Andreea Bălan și fiica ei

Câteva minute mai târziu, copila deja intrase în atmosferă și și-a însoțit mama la panou, pentru o rundă de poze. S-au fotografiat atât ele două, cât și alături de alți invitați, dar și de o parte din colegii Andreei de la show-ul transformărilor, respectiv jurații Ozana Barabancea și Aurelian Temișan.

În momentul în care echipa de „Te cunosc de undeva” a urcat pe scenă pentru a lua trofeul pentru „Cea mai bună emisiune de divertisment”, Ella Maya le-a fost alături. Mai mult, diploma a fost ridicată chiar de fiica Andreei Bălan, semn că micuța este dezinvoltă și se simte bine să fie în centrul atenției alături de celebra ei mamă.

Foto: Eli Driu/ Dumitru Angelescu

Close
Închide
  Close