Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a omului de afaceri Irinel Columbeanu, a fost diagnosticată cu salazion. Monica Gabor anunța, pe internet, că Irina Columbeanu are nevoie de operație. Irina Columbeanu a fost operată la ochi, în America, acolo unde își petrece vacanța de vară alături de mama ei, Monica Gabor. Intervenția chirurgicală a avut loc în urmă cu trei zile, la Los Angeles.

Conform click.ro, afaceristul de la Izvorani nu a fost foarte încântat de faptul că Monica Gabor a dezvăluit cu ce se confruntă Irina, dar cu toate acestea el le-a asigurat de tot sprijinul moral, fizic sau financiar de care ar avea nevoie la momentul intervenției chirurgicale.

”E o problemă pe care nu voiam să o discut în presă, pentru a nu-i crea neplăceri Irinei”, a declarat Irinel Columbeanu pentru sursa mai sus-menționată.

Irina Columbeanu urmează să revină în România la începutul lunii septembrie.

 “Irina a fost operată și cu siguranță se va întoarce în România pe data de 1 septembrie, așa cum părinții ei au stabilit de la început, pentru că va începe școala.

 Operația nu a fost complicată, nu a necesitat prezența ambilor părinți, dar Irinel a fost mereu cu sufletul alături de fetița lui”, au dezvăluit surse din apropierea lui Irinel Columbeanu.


Citește și: Mihaela Buzărnescu a câștigat primul său titlu WTA din carieră. Primele declarații ale jucătoarei / VIDEO