Mergi direct la conținut »
Irina Postolea a părăsit Exatlon. „Nu regret nimic”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Irina Postolea a părăsit Exatlon. „Nu regret nimic”

Irina Postolea a părăsit Exatlon. „Nu regret nimic”

Războinicii au avut parte de un moment foarte trist, cu o puternică încărcătură emoționala la întoarcerea la baracă, lăsându-i pe toți membrii echipei în lacrimi. Irina Postolea, cea care a suferit o accidentare la umăr, în urmă cu două săptămâni, a venit să își ia rămas bun de la colegii ei, înainte de reîntoarcerea în România.

„Din păcate, azi e ultima zi aici. Îmi pare rău că plec, că părăsesc concursul, nu asta era scopul meu. E trist că plec, că îmi las prietenii dragi aici, dar mă bucur că mă duc la fata mea; ea va fi pansamentul meu când ajung acasă. Mi-aș dori să văd o finală la Războinici, pentru că ei pot (…) și sunt tineri. Am trăit foarte frumos aici, niște amintiri foarte frumoase, nu regret nimic, indiferent de timpul petrecut. Nu regret nimic, nici măcar accidentarea, pentru că peste un an, doi, o să îmi aduc aminte, atunci când îmi va mai da , că asta s-a întâmplat când participam la Exatlon”, a spus Irina Postolea.

Citește și

MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!

 

Close
Închide
  Close