Mergi direct la conținut »
Irina Rimes a pozat goală pe Instagram. "Ce-ai făcut, te-ai tâmpit?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Irina Rimes a pozat goală pe Instagram. "Ce-ai făcut, te-ai tâmpit?"

Irina Rimes a pozat goală pe Instagram. „Ce-ai făcut, te-ai tâmpit?”

Irina Rimes, artista născută peste Prut, se poate lăuda, la cei 27 de ani ai săi, cu o ascensiune rapidă și cu locuri fruntașe în topurile muzicale românești și nu numai. Mai mult, a reușit totul exclusiv grație muncii sale și nu prin aspectul de femeie fatală.

Irina Rimes a postat această poză buclucașă cu puțin timp înainte să lanseze o nouă melodie, intitulată „Nu știi tu să fii bărbat”.

Frumoasa jurat-antrenor de la show-ul muzical „Vocea României” pune preț pe naturalețe, chiar dacă în jurul său sunt la putere” formele „îmbunătățite” cu ajutorul esteticienilor.

Nu exagerează nici cu machiajul și nici hainele nu și le alege ca să iasă în evidență, ci se îmbracă exact cu cele în care se simte bine.

„Nu-s ca fetele de pe Instagram, cu fund și sâni. Eu sunt simplă. Nu mă îmbrac așa fit, ci așa cum simt eu. Am niște oameni în jurul meu care mă ajută să-mi aleg stilul. Nu sunt specială. O femeie trebuie să se iubească pe ea, să arate bine la ea acasă, când se uită în oglindă, nu când arată o bucată de fund pe scenă. Poate că m-aș mândri cu asta, dacă aș avea. Dar eu sunt decentă”, a declarat Irina Rimes, într-un interviu pentru Libertatea.

Poate tocmai de accea, când a postat o fotografie cu ea goală, exact pe Instagram, unii fani ai săi au fost un pic șocați, dar cei mai alții au apreciat-o.

  • „Ce-ai făcut, te-ai tâmpit?”
  • „Drăguța de tine!”
  • „Ești dezbrăcată?”
  • „Better”
  • „Very very beauty!”

Irina Rimes, goală pe Instagram

FOTO – Instagram.com


Citește și… VIDEO/ Gianina Corondan și-a vopsit părul galben-neon. „George Topârceanu e poetul frezei mele”


 

Close
Închide
  Close