Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Irina Rimes, modestă și naturală. “Nu-s ca fetele de pe Instagram, cu fund și sâni. Eu sunt simplă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Irina Rimes, modestă și naturală. “Nu-s ca fetele de pe Instagram, cu fund și sâni. Eu sunt simplă”

VIDEO/ Irina Rimes, modestă și naturală. “Nu-s ca fetele de pe Instagram, cu fund și sâni. Eu sunt simplă”

Irina Rimes iese din șablonul vedetelor cu fund bombat și sâni siliconați. Cântăreața de 27 de ani născută peste Prut pune preț pe naturalețe și pe comoditate.

De Ana Maria Păsat,

La 27 de ani, Irina Rimes se poate lăuda cu o ascensiune rapidă și că a dat lovitura în topurile românești. A reușit asta exclusiv grație muncii sale. Și nu prin aspectul de femeie fatală.

Miniona jurat-antrenor de la „Vocea României” pune preț pe naturalețe, chiar dacă în lumea în care se învârte sunt „la putere” formele „îmbunătățite” cu ajutorul esteticienilor. Nu exagerează nici cu machiajul și nici hainele nu și le alege ca să iasă în evidență. Mai degrabă, optează pentru unele în care se simte bine.

„Nu-s ca fetele de pe Instagram, cu fund și sâni. Eu sunt simplă. Nu mă îmbrac așa fit, ci așa cum simt eu. Am niște oameni în jurul meu care mă ajută să-mi aleg stilul. Nu sunt specială. O femeie trebuie să se iubească pe ea, să arate bine la ea acasă, când se uită în oglindă, nu când arată o bucată de fund pe scenă. Poate că m-aș mândri cu asta, dacă aș avea. Dar eu sunt decentă”, a declarat Irina Rimes pentru Libertatea.

Operații estetice? Doar dacă va fi cazul

Artista, care s-a căsătorit la 22 de ani și a trecut apoi printr-un divorț, se poate lăuda că este naturală sută la sută, dar nu exclude ca, pe viitor, dacă va fi cazul, să-și facă o operație estetică.

„În momentul în care decizi să faci o schimbare, o operație, vreun implant, o faci pentru că asta te face să te simți mai bine. Nu că ai interese ascunse. În ziua de azi, nu cred că te poți mândri cu o frumusețe naturală sau cu una falsă. Important e să te mândrești cu ce ai. Când o să treacă vârsta și o să se mai lase unele lucruri, poate da, iau în calcul și o operație estetică. Nu sunt împotriva lor, dar nu sunt nici pentru ele, ci pentru a te simți confortabil în corpul tău, tunat sau netunat, cum ar fi”, a mai spus aceasta.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Ultima apariție la TV a lui Florin Busuioc, înainte de a suferi un infarct pe scenă. Busu nu a prezentat vremea marți seară, fiind la Craiova

Close
Închide
  Close