Mergi direct la conținut »
Irinel Columbeanu a fost marea dragoste a Briannei Caradja. "Era un bărbat viril"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Irinel Columbeanu a fost marea dragoste a Briannei Caradja. "Era un bărbat viril"

Irinel Columbeanu a fost marea dragoste a Briannei Caradja. „Era un bărbat viril”

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a avut o relație amoroasă cu Brianna Caradja. Aceasta afirma că Irinel a fost prima sa dragoste.

De Dana Aramă,

În urmă cu ani, Irinel Columbeanu, care are o fată din mariajul cu Monica Gabor, a avut o relație amoroasă cu Brianna Caradja.

Ori de câte ori a vorbit despre fostul ei iubit, Brianna Caradja a avut numai cuvinte la adresa celui despre care a afirmat că a fost prima ei dragoste.

“Irinel era un adevărat gentleman. Îmi făcea mereu surprize plăcute. De ziua mea, spre exemplu, a venit pe neaşteptate la mine acasă, în Paris, aşa, fără să-mi spună nimic. Altă dată, eram în avion, veneam spre Bucureşti. Un necunoscut s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă eu sunt prinţesa Caradja. I-am răspuns că da şi apoi mi-a dat un superb trandafir roşu, zicându-mi: «Domnul Columbeanu vă aşteaptă pe Aeroportul Otopeni». Regret să constat că astfel de bărbaţi nu mai există, mai ales în România. Povestea mea de dragoste cu Irinel a fost ca în filme”, spunea prințesa Brianna Caradja.

„Columbeanu era un bărbat viril. Când era cu mine, Iri putea. El a fost prima mea iubire după divorţ. A fost o dragoste frumoasă, chiar l-am iubit. Sigur, dragostea s-a dus, dar el este un om la care voi ţine în permanenţă şi pe care îl respect”, declara Brianna Caradja într-un interviu.

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

“Nu-mi place să vorbesc despre fostele mele iubiri, dar pot spune că atât Irinel, cât şi tatăl lui sunt nişte bărbaţi ok, decenţi şi care se poartă frumos cu copiii. Când am fost împreună, Irinel şi tatăl lui s-au comportat cu copiii mei ca şi cum ar fi fost copiii lor”, spunea prințesa.

Brianna Caradja și Irinel Columbeanu, care a făcut un dar de zeci de mii de euro spitalului unde s-a născut fiica sa, au fost împreună pe vremea când acesta nu era milionar și când vila de la Izvorani era doar la stadiul de proiect.


Citește și: Halep a semnat deja cu Nike! Suma pe care noul sponsor al Simonei o plătește fostului lider din tenis


 

Close
Închide
  Close