MENIU CAUTĂ

Iubita lui Mihai Gruia, primele declarații după ce fosta soție a artistului a vorbit despre divorțul dintre ei. „S-a întâmplat dintr-odată”

Distribuie

Mihai Gruia și Andreea Cojocaru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an și jumătate. La o zi după ce fosta soție a făcut primele declarații despre divorțul de acesta, artistul și iubita lui au vorbit despre relația lor.

„Relația mea cu Laura a fost o relație matură, una frumoasă. Dar unul din minusurile noastre a fost, cred, că noi am fost de mici împreună. Drumurile noastre s-au despărțit cu mulți ani în urmă. Ea a luat-o într-o altă direcție care mie nu îmi plăcea. Eu am rămas în direcția mea care, la un moment dat, ei nu i-a mai plăcut. Deci, divorțul nu a însemnat absolut nimic pentru mine. Cred că și pentru mine, și pentru ea a fost un fel de eliberare”, a spus Mihai Gruia, la Pro tv..

„Eram prieteni foarte buni și nu ne-am așteptat niciunul, dar s-a întâmplat dintr-odată. Le-am cunoscut pe fete. Le plac enorm de mult și ele pe mine. N-am crezut că o să fie așa. Sunt niște fete fantastice”, a spus Andreea Cojocaru, iubita lui Mihai Gruia, la Pro tv.

Citește și

VIDEO/ Cronica unui dezastru anunțat. Colegul polițistului ucis la Burdujeni a avertizat-o pe Carmen Dan încă de acum doi ani: „Nu suntem antrenați, avem pistoale amărâte! Asta e realitatea din teren, doamna ministru!”

Comentarii