Mergi direct la conținut »
Iulia Albu a luat-o la ochi pe Adelina Pestrițu. "Mortăciunea de pe umăr arată al naibii de similar unui sconcs"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iulia Albu a luat-o la ochi pe Adelina Pestrițu. "Mortăciunea de pe umăr arată al naibii de similar unui sconcs"

Iulia Albu a luat-o la ochi pe Adelina Pestrițu. „Mortăciunea de pe umăr arată al naibii de similar unui sconcs”

Iulia Albu a comentat două dintre cele mai recente ținute pe care Adelina Pestrițu le-a purtat.

De Dana Aramă,

 

Adelina Pestrițu este una dintre vedetele care au fost luate la ochi săptămâna aceasta de fashion-editorul Iulia Albu.

Iulia Albu a comentat, pe blogul ei, două dintre ținutele cu care Adelina Pestrițu s-a afișat în public de curând.

„Adelina Pestrițu a găsit o modalitate ingenioasă de a-și procura blănuri. Și apoi, nah, când ai o mașină așa de mare… și muncită cu sudoarea frunții… nu e cazul să-ți faci procese de conștiință că mai “accidentezi” câte un vizon din când în când. Și dacă tot l-ai “accidentat”, măcar să-i păstrezi vie amintirea pentru că nimic nu se compară cu o fleică „curățată” conștiincios, nu-i așa?

Nu sunt foarte sigură ce caută perdeaua în context, dar dacă îi place până și Mihaelei Rădulescu (n.r. care i-a dat like Adelinei Pestri’u la una dintre imaginile postate pe o re’ea de socializare), altă nostalgică a vizoanelor „pierdute”…. ce putem noi spune?… Și, ca să concluzionăm, nu știu a ce miroase Adelina Pestrițu, dar „mortăciunea” de pe um[r arată al naibii de similar unui sconcs. Dar să nu intrăm în detalii parfumate”, a spus Iulia Albu pe blogul ei.

Citește și: OPINIE / Minciunile de milioane de euro ale transportatorilor din Ilfov. O perdea de fum care ascunde, de fapt, un business de milioane

 

Close
Închide
  Close