MENIU CAUTĂ
16 Mar. 2018 14:27

Iulia Albu și-a criticat fosta colegă de emisiune, Andreea Bănică. „Știu că se va supăra pe mine”

Distribuie

Iulia Albu a criticat dur o ținută pe care Andrea Bănică, fosta ei colegă de la emisiunea Bravo, ai stil, a purtat-o de curând la un eveniment monden.

Fashion-editorul Iulia Albu taie în carne vie atunci când vine vorba despre look-ul vedetelor care se îmbracă nepotrivit, după părerea ei, indiferent dacă este vorba despre persoane de care este apropiată.

Pe blogul său, Iulia Albu, care a avut oscilații mari în greutate în vremea adolescenței, a criticat-o dur pe fosta sa colegă de la emisiunea Bravo, ai stil, nimeni alta decât cântăreața Andreea Bănică, cea care i-a ținut locul Ilincăi Vandici în perioada în care aceasta a născut și a stat acasă cu băiețelul ei.

Iulia Albu a comentat o ținută pe care Andreea Bănică, care a avut probleme de sănătate în ultimele zile, a purtat-o la un eveniment monden. Este vorba despre o ținută formată dintr-o rochie scurtă de culoare aurie și o haină de blană cu care Andreea Bănică s-a afișat la evenimentul respectiv.

„Andreea, vaiii! Andreea este o fata atât de bună, dar când văd aceste imagini, îmi vine să manânc o pasta al dente. Îmi plac foarte mult sandalele din singurul motiv că sunt nude și nu deranjează aceasta ținută. Atunci când aveți o ținută foarte încărcată este bine să nu plusați.

Ținuta este o copie după ceva celebru, dar este foarte urâtă. Știu că Andreea se va supăra pe mine, dar știi că îmi ești dragă. În general, nu aș avea ce să comentez… În plus, nu-mi plac animalele omorâte, jupuite și puse pe umăr doar pentru a satisface o anumită fiță, dar ea este o fată frumoasă și draguță, nu-i așa? Eu sunt într-o dispoziție buna, iar nota mea pentru Andreea Banica este -4″, a comentat Iulia Albu.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 17 – 23 martie 2018. Luna Nouă în Pești, Soarele va intra în zodia Berbecului, Echinocțiul de primăvară


 

Comentarii