De Simona Josan,

Iulia Vântur a revenit în India, iar jurnaliştii nu au ratat ocazia de a o surprinde pe blondina noastră din ţara lui Ghandi. Vedeta, a cărei relaţie cu Salman Khan a fost presărată cu nenumărate certuri şi împăcări, nu a apucat totuşi să stea prea mult în compania iubitului ei, de pe 22 de iulie, data la care a pus piciorul pe tărâm indian.
Totuşi, fosta prezenatoare a emisiunii „Dansez pentru tine” nu a avut ocazia să se plictisească, pentru că fraţii actorului, Arbaaz Khan şi Sohail Khan, au întreţinut atmosfera. Iulia a petrecut alături de aceştia, iar imagini surprinse în una dintre nopţile de distracţie, derulate chiar în apartamentul starului, din complexul Galaxy, au apărut în presa locală.
„Şi ce dacă Salman Khan nu este acasă? Nu înseamnă că rudele şi prietenii apropiaţi ai actorului nu îi pot folosi în voie apartamentul? Exact asta s-a întâmplat în ajun de Eid (sărbătoare care marchează finalul Ramadanului, n.r.), când paparazzii au surprins-o pe presupusa iubită a lui Salman, frumoasa Iulia Vîntur, pe balconul apartamentului pe care îl are”, scriu jurnaliştii de la E24.
Primele speculaţii despre o presupusă idilă între Salman Khan şi Iulia Vântur au apărut în presa indiană în luna aprilie. Zvonurile au venit într-o perioadă în care Iulia Vântur îşi luase concediu de la Pro TV, pe care l-a prelungit ulterior, motiv pentru care şefii au decis ca vedetei să-i înceteze contractul cu PRO TV, unde prezenta ştirile de dimineaţă, în weekend.
Iulia Vântur şi Salman Khan s-au cunoscut în urmă cu doi, însă abia în acest an cei doi au format un cuplu. Presa din India a scris chiar că Iulia şi Salman se pregătesc de căsătorie, informaţie dezminţită de cele două vedete. Mai mult de atât, văzând cât de mediatizată este relaţia fiului său, tatăl lui Salman Khan i-a cerut actorului să încheie cât mai repede posibil relaţia cu românca.
 
 
 

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens