Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iuliana Tudor, nașă pentru fiica interpretului Ovidiu Homorodean. Ce ținută a purtat vedeta la eveniment

Iuliana Tudor, nașă pentru fiica interpretului Ovidiu Homorodean. Ce ținută a purtat vedeta la eveniment

Prezentatoarea emisiunii “Vedeta Populară” de la TVR adoră să nășească, iar acum are o familie numeroasă, după cum a declarat chiar ea.

De Livia Lixandru,

Zilele trecute, Iuliana Tudor a participat la Sibiu, la aniversarea de un an a Sofiei Maria, fiica interpretului de muzică populară, Ovidiu Homorodean, căreia i-a rupt turta, așa cum este obiceiul.

Extrem de elegantă, Iuliana Tudor a atras admirația tuturor celor prezenți, cu ținuta aleasă pentru eveniment.

 „Am nășit-o pe Sofia cu mare bucurie, mai cu seamă că Ovidiu și Georgiana au hotărât să se căsătorească la solicitarea mea, în cadrul unei emisiuni de Dragobete. Ieri, Georgiana ne-a surprins cu o veste bună, este din nou însărcinată și așteptăm să mai vină o finuță.

E o mare bucurie pentru mine să fiu alături de finii noștri  în momentele importante ale vieții lor. Avem 6 perechi de fini de cununie și 7 copii botezați.  Îmi place să fiu parte în taina nunții și a botezului ca nașă. E o binecuvântare!”, mărturisește vedeta.

Close
Închide
  Close